BALIKESİR Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, AK Parti Genel Merkez  Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığına getirildi. 
İletişim Fakültesi olan deneyimli gazeteci Canbey'in, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oluruyla AK Parti Tanıtım ve Medyadan sorumlu başkan yardımcısı olarak atandı. 

BU İŞ İÇİN BİÇİLMİŞ KAFTAN
Canbey, Türkiye Çocuk Dergisi, Kanal 7, Milli Gazete, Yeni Şafak gazetelerinde Muhabir, İstihbarat Müdürü ve Yazar olarak çalıştıktan sonra Basın İlan Kurumu Genel Müdür Yardımcısı iken 24 Haziran 2018'de Balıkesir Milletvekili seçilmişti. 


REİS'E TEŞEKKÜR ETTİ
Milletvekili Canbey, Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığına getirildiğini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Şahsına gösterilen güvene müteşekkir olduğunu kaydetti. 
Canbey, şunları söyledi:
"Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mahir Ünal Bey’in teveccühüyle Tanıtım-Medya Başkan yardımcılığı görevi tarafımıza tevdi edildi. Şahsıma gösterilen güvene müteşekkirim."

KUTLAMA YARIŞI
Balıkesir'de yaşayan hemen herkesin gönlünde yer edinmeyi başaran ender isimlerden biri olarak dikkatleri üzerine çeken Mustafa Canbey'i, yeni görevi nedeniyle kutlama yarışı yaşandı. Milletvekili arkadaşları başta olmak üzere AK Parti Balıkesir Teşkilatı yöneticileri, belediye başkanları yanında yüzlerce vatandaş sosyal medya hesaplarından tebrik mesajları paylaştı. 

Editör: Haber Merkezi