Balıkesir'in AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, haftanın iki gününü Bandırma ve Edremit ilçelerine ayıracağını açıkladı. 
Başlagıcı Edremit'le yapan Kafaoğlu, burada bir araya geldiği basın mensuplarına siyasi mesajlar verdi.  "Halk küçük işlere, küçük dokunuşlara önem veriyor" diyerek gönül belediyeciliğine vurgu yapan Kafaoğlu, yerel seçimlerle ilgili yeni bir tahminde bulundu. 
ERKEN SEÇİM OLACAK MI? 


Kafaoğlu, şöyle konuştu: 
"Erken seçimlerle ilgili spekülasyonlar yapıldı ama ben seçimlerin 30 Mart 2019'da yapılacağını düşünüyorum.
Çünkü yeni modele göre hükümet yeni kuruldu. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin uygulamaları, çalışmaları, faydaları milletimiz tarafından görülmeli."
BİR SEÇİM BİTER, DİĞERİ BAŞLAR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, İl başkanları ve belediye başkanlarıyla buluşmasında yerel seçimlere dikkat çekerek kendilerine bazı talimatlar verdiğini ifade eden Zekai Kafaoğlu, bu doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti. 


CUMHURBAŞKANINA SÖZ VERDİ
Kafaoğlu, "Bir seçimin bittiği yerde diğer seçim başlar. Bunu ben hep söyleye gelmişimdir. Ara vermek, tatil yok. Biz de önümüzdeki seçimlere hazırlanıyoruz. 
24 Haziran'daki çifte seçim başarımız nedeniyle bizi tebrik eden Cumhurbaşkanımıza yeni bir söz verdik;


Balıkesir'de belediye başkanlığı sayısını artıracağız.. Edremit ve Bandırma'yı alacağız inşallah. İl Teşkilatımız, milletvekillerimiz birlik ve beraberlik içerisinde bunu başaracağımıza inancım tam.."

Editör: Haber Merkezi