Mahir Ünal'ın istifa etmesinin ardından AK Parti Grup Başkanvekilliğine Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler'den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin getirildi. Zengin'in yerine ise, samimi çalışmaları, şehirle ilgili çabaları vatandaşlar arasında takdirle karşılık bulan Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur uygun görüldü. Uygur, merhum Ahmet Edip Uğur'dan sonra AK Parti yönetiminde genel başkan yardımcısı olarak görev verilen 2. isim oldu. 

CUMHURBAŞKANI ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  2023 manifestosunu açıkladığı son kongrede "A Takımı"na aldığı Balıkesir Milletvekili Belgin Gökçe Uygur’a yeni görev verdi.

AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesinde partinin sevilen isimlerine giren Av. Belgin Uygur, AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8 Ekim'deki tarihi mitingin ardından milletvekili Uygur'u Genel Başkan Yardımcılığına atayarak Balıkesir teşkilatlarını onurlandırdı.

Samimi çalışmaları şehirde karşılık gören Belgin Uygur'un yeni görevi AK Parti teşkilatlarında sevinçle karşılandı. Yüzlerce partili tebrik mesajları paylaştı.

EKREM BAŞKAN KUTLADI

AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran da Uygur'u ilk kutlayan isimlerinden biri oldu. Başaran, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler’den sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Milletvekilimiz Belgin Uygur’u tebrik ediyor, yeni görevinde kolaylıklar ve başarılar diliyoruz." mesajını yayımladı.

UYGUR'DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Genel Başkan Yardımcısı olmasının ardından yayınladığı mesajda Belgin Gökçe Uygur, duygularını şöyle dile getirdi:

"Tensipleri ile şahsımı AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Genel Başkan Yardımcılığı göreviyle onurlandıran, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ’a, MYK Üyelerimize teşekkür ediyor, bu kutlu görevi AK Parti’mize, Aziz Milletimize layık olarak yapabilmek için Cenab-ı Hakk’tan yardım diliyorum.
Allah Teâlâ; Genel Başkanımız,  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Aziz Milletimize ve bu kutlu davada birlikte yürüdüğüm yol arkadaşlarıma karşı, bizleri mahcup etmesin.

Belgin Uygur, merhum Ahmet Edip Uğur'dan sonra AK Parti yönetiminde genel başkan yardımcısı olarak görev verilen Balıkesirli 2. isim oldu. 

balıkesirim.net; Milletvekilimiz Belgin Gökçe Uygur'u tebrik eder, başarıların daim olmasını diler.

Editör: Haber Merkezi