"Daima Cumhurbaşkanımızla beraberiz." ifadesini kullanan Uygur, şahsımı bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arz ediyorum." dedi.

BALIKESİR Milletvekili  ve AK Parti MKYK üyesi Belgin Uygur'un facebook hesabından yayınladığı mesajı şöyle:

AK Parti 7. Olağan Büyük Kongremiz; ülkemize ve milletimize hayırlar getirsin. Kongremizde yeniden Genel Başkan seçilen Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yürekten kutluyorum. 

Kongremizde (MKYK) Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmemden dolayı şahsımı bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arz ediyorum. 

Teslim aldığımız bu emaneti, bu onurlu görevi Aziz milletimize hizmet yolunda layıkıyla yerine getirmeyi Rabbim nasip etsin.

Kutlu davamızda bizlere tevdi edilen tüm görevleri; AK Parti’nin bir neferi olarak ülkemizin 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulaşması doğrultusunda gece gündüz demeden, durmadan dinlenmeden yerine getirme gayretindeyiz. 

Bizler, Türkiye için güven ve istikrar hedefi ile kutlu yürüyüşümüzde daima Cumhurbaşkanımızla beraberiz

Kongremiz’de MKYK, Merkez Disiplin Kurulu, Demokrasi ve Hakem Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyeliklerine seçilen değerli dava arkadaşlarımızı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.

İlk günkü aşkla durmak yok, yola devam. 

Editör: Haber Merkezi