AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, seçim çalışmaları kapsamında İzmir Balıkesirliler Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek hemşerileriyle kucaklaşıp, hasret giderdi. 

Balıkesir'e yapılan hizmetler hakkında İzmir'deki hemşerilerini bilgilendiren ve yeni dönemdeki hedeflerini anlatan milletvekili Belgin Uygur, toplumun kalbi olan sivil toplum kuruluşlarıyla da iletişimimizi ve istişareyi hiçbir zaman koparmadıklarını kaydetti. 

"Her yerde birlikte, gönül gönüleyiz. Birliğimiz daim olsun inşallah" ifadelerini kullanan Uygur şöyle konuştu:

"Politikalarımızda, eser ve hizmetlerimizi oluşturma konusunda millete hizmet etme yolunda aslında hep birlikte istişare kültürüne önem vererek birlikte hareket etmeye gayret ettik. Geçtiğimiz 20 yıl, Türkiye'nin en büyük demokrasi ve kalkınma hamlelerinin hayata geçtiği bir dönem oldu. Hem hak ve özgürlükler anlamında hem eser ve hizmetler anlamında yepyeni bir Türkiye'ye kavuştuk. 2023 seçimlerinin hemen arefesinde 'Türkiye Yüzyılı' başlangıcına da heybemiz dolu vaziyette giriyoruz. Türkiye'nin yüzyılını inşa etmek için sizlerle birlikteyiz. Talepleriniz bizim için anlamlı ve önemli. Cumhurbaşkanımızın sizlere çok selamını getirdik."

Dernek Başkanı Erkan Uzun ile çok sayıda Balıkesirlinin karşıladığı Belgin Uygur'a AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran eşlik etti. 

Uygur'un hemşehri derneği ziyaretinde İzmir Demokrasi Üniversitesi'nin Balıkesir sevdalısı rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper de hazır bulundu. İkili, bir süre sohbet etti.

İzmir'deki Balıkesirliler, milletvekili Uygur'un ziyaretine yoğun ilgi gösterdi.

Editör: Haber Merkezi