AK Parti Balıkesir'de eski ve yeni isimleriyle kolkola girerek tıpkı ilk günkü gibi bir birliktelik sergiliyor.
Partinin efsane isimleri arasındaki İsmail Özgün, her seçim döneminde olduğu gibi bu kez de Balıkesir teşkilatlarıyla adayları yalnız bırakmadı. Özgün yanında partinin diğer eski vekilleri de çalışmalara eşlik ederek AK Parti'nin başarılı çıkması için ter döküyor.
Eski vekillerden İsmail Özgün ile Tülay Babuşçu son olarak Karesi ilçe teşkilatının seçim çalışmasına eşlik etti. 
Karesi İlçe Başkanı Avukat Kemal Aydemir ve AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayları Hasan Şafak, Hasan Demiraslan, Hülya Kamçı ve Ali Aydınlıoğlu ile  kendi kırsal mahalleleri olan Kamçıllı ve Yağcılar Mahallelerine çıkartma yaptı.

İlk olarak Kamçılı Mahallesini ziyaret eden, AK Parti teşkilatı mensupları burada mahalle halkının yoğun ilgisi ile karşılaştı. İlk olarak mahalle kahvehanesinde mahalle sakinleri ile birlikte çay içti. Daha sonra AK Parti Balıkesir Milletvekili, milletvekili adayı ve aynı zamanda Kamçılı mahallesi damadı olan Ali Aydınlıoğlu  tüm vekil adaylarının selamlamalarının ardından vekil adayları adına mahalle  meydanında mahalle sakinlerine hitap etti.
Gönlünü kaptırdığı ve yıllardır aynı yastığa baş koyduğu eşinin de Kamçıllı olduğunu hatırlatan Ali Aydınlıoğlu, "Değerli hemşehrilerim, hemşehrilerim diyorum çünkü bu mahallenin kızı ile evliyim, damadınızım, kardeşinizim, eşimin ve kızlarımında sizlere selamlarını getirdim" diye seslendiği vatandaşlara "Gelin ülkemiz üzerine oynanan kötü oyunları birlikte bozalım" çağrısında bulundu. 
Kamçıllı mahallesi ziyareti sonrasında AK Parti heyeti Yağcılar Mahallesi sakinlerini de ziyaret etti. Ziyaretlerde önceki dönem milletvekilleri İsmail Özgün ve Tülay Babuşçu da AK Parti Karesi İlçe Teşkilatına eşlik etti. 
Editör: Haber Merkezi