CHP.Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı’nın eşi Zeynep Sarı'nın ortağı olduğu Cafe işletmesinin açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu. 

Yıllardır Asri Kahve bilinen Mekik Sokakta işyeri kayınpederden geline geçti. Aylardır yenileme çalışması süren cafe 1 Aralık'ta kapılarını açtı. Balıkesir siyaset, iş ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcilerini buluşturan açılışta kurdeleyi, vekiller ve başkanlar yerine üç çocuk birden kesti.

Açılış törenine Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Ahmet Akın, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza da katıldı.

İki güçlü Balıkesir Büyükşehir Belediye başkan adayı AK Partili Yücel Yılmaz ile CHP'li Ahmet Akın birlikte oturup uzun süre sohbet etti. Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, ilginç esprileriyle ortama renk kattı.
Başkan adayları birbirlerine kırıcı sözlerden uzak olacaklarını ve seçilmeleri halinde yapacakları hizmetleri anlatacaklarının sözünü verdi. Centilmence bir seçim kampanyası dileğinde bulundu.

Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile Altı Eylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, katılamadıkları açılışa çiçek göndererek Sarı'yı kutladı. > Macit ERMİŞ

Editör: Haber Merkezi