AHMET AKIN NE DEMİŞTİ?

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, yaptığı açıklamada, AK Parti’nin Balıkesir’de en çok oy aldığı Dursunbey’e verdiği sözleri tutmadığını, Dursunbeyliler’in hizmet ve yatırım almamaktan dolayı seslerini yükselterek iktidara duyurmaya çalıştıklarını belirterek, şöyle demişti: 

“Bir değil, iki değil, üç değil. Dursunbeyliler’e verilen yatırım, istihdam, iş ve hizmet sözlerinin tutulmadığını her fırsatta dile getiriyoruz. Dursunbeyli hemşehrilerim artık isyan ediyor. Hastanelerine doktor istiyor. Okullarına öğretmen, camilerine imam istiyor. İş ve istihdam istiyorlar. Tarım bitiyor, hayvancılık bitiyor. Esnaf kepenk kapatıyor.

Gençler Dursunbey’i terk ediyor. Cennet memleketimiz Dursunbey, hemşehrilerim bunu hak etmiyor. Dursunbeyli hemşehrilerim hizmet bekliyor. Yol bekliyor, su bekliyor, doğalgaz bekliyor. Bütün bunların sözü verildi ama tutulmadı. Ne zaman tutulacak?”

AKIN'a CEVAP GECİKMEDİ

CHP'li Ahmet Akın'ın Dursunbey'le ilgili açıklamasına iktidar kanadından cevap gecikmedi. 

Balıkesir'in Canbey'i olarak bilinen AK Parti Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, şov ve algı oluşturmaya çalışmakla itham ettiği CHP'li Akın'a "Hodri Meydan" çekti. 

Canbey, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Akın'a şu ifadeleriyle cevap verdi: 

HODRİ MEYDAN...
YARIN DURSUNBEY’DEYİZ
HİZMETLERİMİZİ ŞOV YAPANLARIN ALGILARI GÖLGELEYEMEZ.

Yarın hizmet sözü verdiğimiz ve bu zamana kadar birçok hizmet yaptığımız ve yapmaya devam ettiğimiz Dursunbey ilçemize gidiyoruz. Yaptığımız hizmetleri bizzat Dursunbey’de açıklayacağız.
Öyle şov yaparak siyaset yapılmaz. 
Dursunbey’e söz verdiğimiz doğrudur ama hizmet etmediğimizi de kimse söyleyemez.
CHP Milletvekili Ahmet Akın’a yarınki programımızı takip etmesini öneriyorum. 
Bakalım neler yapmışız. 
Dursunbey ile Ak Parti arasına girmeye çalışanlar bunu başaramayacaksınız. 
Bizim hayallerimize bile yetişemeyenler, şov yaparak algı oluşturmaya çalışıyor.

Editör: Haber Merkezi