CHP’li Balıkesir Milletvekilleri Ahmet Akın, Fikret Şahin ve Ensar Aytekin yemin ederek 27’inci dönem Balıkesir Milletvekilliği görevlerine başladılar.
Yemin töreni öncesi CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın’ın makam odasında CHP Balıkesir Milletvekilleri Ensar Aytekin, Fikret Şahin ve CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı bir araya geldi.
AHMET AKIN: 
BALIKESİR İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM

Çiçeği burnundaki vekilleri odasında ağırlayan tecrübeli vekil Ahmet Akın, 24 Haziran’da seçilen milletvekilleri arkadaşlarını kutlayarak şöyle dedi:

 “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kutsal çatısının altında değerli çalışma arkadaşlarım Balıkesir Milletvekillerimiz Fikret Şahin ve Ensar Aytekin ile birlikte bugün yemin edip, Balıkesir’imiz için tüm gayretimizle çalışmaya başlayacağız. Bu önemli günde yanımızda bizimle birlikte olan değerli İl Başkanımız Serkan Sarı’ya, yürekleri bizimle atan tüm hemşehrilerimi candan kucaklıyor, saygılarımı sunuyorum.” 
Daha sonra TBMM Genel Kurulu’na geçen CHP’li Milletvekilleri alfabetik sıraya köre kürsüye çağrılarak yemin etti ve  görevlerine resmen başlamış oldu.


İL BAŞKANI SERKAN SARI: 
KUVA-Yİ MİLLİYE RUHUYLA 

CHP İl Başkanı Serkan Sarı ise, yemin töreninin ardından yaptığı açıklamada şöyle dedi: 
"Milletvekillerimiz ile omuz omuza, birlik içerisinde daha güçlü bir CHP için mücadele ediyoruz. 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi “ Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir.” Bizlerde milletimizin emanetine sahip çıkacağız. Ata’mızın devrimlerinin ışığında, aydınlık yarınlarımız için, Kuvayi Milliye ruhu ile çalışacağız. 
Ülkemizde hakça ve adilce bir düzen kurulana kadar mücadelemize devam edeceğiz.
Biz kocaman bir aileyiz ve çalışa çalışa kazanacağız. "

Editör: Haber Merkezi