AK Parti MKYK Üyesi, Balıkesir Milletvekili, Adalet Komisyonu Katip Üyesi, KEFEK Komisyonu Üyesi Av. Belgin Uygur İvrindi’de ziyaretler yaptı.

Ziyaretlerine AK Parti İvrindi İlçe Başkanlığıyla başlayan Milletvekilli Uygur, İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, İlçe Başkanı Muharrem Akçal, Kadın Kolları Başkanı Nurdane Gökdere, AK Parti Balıkesir İl Yönetim Kurulu Üyesi Erol Çetin, İvrindi İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları ile bir araya gelerek çalışmaları hakkında istişare toplantısı gerçekleştirdi. Sonrasında teşkilatla birlikte Belediye Başkanı Yusuf Cengiz’i makamında ziyaret edip çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İvrindi BALMEK Maharetli Eller Yaşam Merkezi’ni ziyaret eden Milletvekili Uygur "El emeği ve göz nuru ile işleyip, geçmişten günümüze birçok tasarımı ürüne dönüştüren, hem kültürümüze hem de ev ekonomisine katkı sağlayan kadınlarımızla birlikte olmaktan çok memnunum. Geleneksel sanatlarımızı, geleceğe taşımak ve yeni nesillere tanıtmak için emek veren Kadınlarımızı her zaman destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz “ dedi.

Yapımı devam eden Belediye Otelinde incelemelerde bulunup, son durum hakkında bilgi alan Milletvekili Uygur, esnaf ve vatandaşlarla selamlaşıp hal hatır sordu, hayırlı işler diledi.

 Ziyaretleri ile ilgili olarak Milletvekili Uygur ; “Bütün ilçelerimizi ziyaret ediyor hemşerilerimizle bir araya geliyor, taleplerini dinliyor, çözümler buluyoruz. 2023 hedeflerimize milletimizle birlikte el ele ulaşmayı hedefliyor ve bu gaye ile Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yolumuza yorulmadan devam ediyoruz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi