AK Parti Balıkesir'de oy rekorunu yine Dursunbey'de kırdı. İlçe halkının güvenini rekor oyla tazeleyen Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'la makus talihini tersine dönüştüren Dursunbey, AK Parti'nin kalesi ünvanını korudu. 


31 Mart yeresl seçimleri seçim sonuçlarına göre AK Parti Dursunbey’de Büyükşehir'de yüzde 70.77, Belediye Meclisinde yüzde 68,85, Dursunbey Belediye Başkanlığında ise yüzde 67,29 oranlarında oy alırken, ilçede Millet ittifakı Büyükşehir'de yüzde 25.06, Belediye meclisinde yüzde 23.85, Dursunbey Belediyesinde ise yüzde 26,07oyda kaldı.

Dursunbey Balıkesir genelinde oranlar ilerekor kıran tek ilçe oldu.Dursunbey’de 162 sandıkta toplam 26 bin 375 kişi oy kullandı.

Toplam seçmen sayısı 28 bin 896 olan ilçede geçerli, oy sayısı ise 24 bin 538 oldu. 1837 oyun geçersiz sayıldığı seçimde özellikle refakatçi ile sandığa alınmayan yaşlı vatandaşların iradesinin sandığa yansıtılamaması dikkat çekti.

Ak Parti’li Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ise seçim sonrası Dursunbeylilere teşekkür etti .

Başkan Bahçavan şunları söyledi:

"Teşekkürler Dursunbey. 31 Mart Yerel Seçimlerinde %70'lerle Büyükşehir Belediyemize, Dursunbey Belediye Meclisimize ve Dursunbey Belediye Başkanlığına destek veren ve Cumhur İttifakımızın arkasında olan siz kıymetli hemşehrilerimize gönülden teşekkür ederim.

Bölgemizde yerel seçimlerde yeni bir rekora imza atan ilçemizin, yeni dönemde projelerimizle daha da güçleneceğini beyan eder, devam eden projelerimizin sekteye uğramadan istikrar ile süreceğini sizlere hatırlatırım. İşimizde Gücümüzde Dursunbey." 

Editör: Haber Merkezi