BALIKESİR- Dursunbey arasında yapımı hikayesi efsaneye dönüşen yol ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı.

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, bugüne değin meydana gelen trafik kazalarında onlarca vatandaşımızın can verdiği yolun yürek burkan son durumunu görüntüye aldırdı ve özel bir dosya hazırlattı.

BAKANA SIKI MARKAJ

Bahçavan görüntüleri, Bandırma Köprülü Kavşağı'nın açılışı ve Balıkesir Kuzey-Batı Çevre Yolu temelini atmak üzere Balıkesir'e gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na izletti, Hazırladığı dosyayı sunduğu Bakan Karaismailoğlu'na bölge halkının haklı tepkilerini ileterek yolun kısa süre bitirilmesini talep etti. 

Dursunbey'in dertleriyle dertlenerek makus talihini tersini dönüştürme yolunda çok ciddi adımları bulunan başkanı Ramazan Bahçavan, Bakanı Karaismailoğlu ile ilgili görüşmesi hakkında şu bilgilendirmeyi yaptı: 

MAYIS 2023'TE TAMAM

"Sayın Bakanımıza Dursunbey-Balıkesir yolu ile ilgili hazırladığımız dosyayı bir kez daha sunma fırsatı bulduk. Dursunbey yolumuz ile yakından ilgilenen kıymetli Bakanımız, Karayolları Genel Müdürümüze ve Bursa Bölge Müdürümüze talimat vererek özellikle yarım kalan Akbaşlar-Naipler arasında kalan 5.5 km'lik bölümün bir an önce tamamlanması talimatını verdi. İnşallah 15 Kasım itibari ile bu kısımda çalışmalar hız kazanacak ve 2023 Mayıs ayına kadar Dursunbey-Kepsut arası tamamen duble olarak ulaşıma açılmış olacak.

Sn. Bakanımıza, İl Başkanımıza, Milletvekillerimiz ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum..."

Editör: Haber Merkezi