2019'daki yerel seçimlerinde rakip olan Ok ile Yılmaz'ın,  aynı çatı altında buluştuktan sonra birbirine karşı sıcak ve samimi yaklaşımları, Hz. Mevlana'nın "Dünle beraber gitti cancağızım, ne kadar söz varsa düne ait, şimdi yeni şeyler söylemek lazım"  dizelerini akıllara getirdi. 

AK Parti saflarına katılan İsmail Ok, körfez turu sırasında karşılaştığı Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile buluşmasını "Kol kola, omuz omuza Balıkesir için birlikte mücadele edeceğiz." notuyla paylaştı.

Ok'un 26 ay bağımsız kaldıktan sonra sahaya dönüşü Balıkesir'de siyaset gündemini değiştirdi. Kulislerde, Ok'un yeni dönemde Büşükşehir Belediye Başkanı adayı gösterileceği, Yücel Yılmaz'ın ise bakan yapılabileceği konuşuluyor. 

BALIKESİRSPOR'A EL ATACAK MI?

Kulislerde konuşulan bir diğer konu ise, Balıkesirspor Kulübü'nün İsmail Ok'a emanet edileceği yönünde.  Belediye Başkanlığı döneminde, Kırmızı-Beyazlı kulübü sahiplenerek Süher Lige kadar uzaran başarı öyküsünü mimarı olan Ok ile Balıkesirspor adının birlikte konuşulmaya başlanması camiayı da heyecanlandırdı.

Milletvekili İsmail Ok, Havran ile başladığı körfez turunu Burhaniye ile devam ettirdi. 

Editör: Haber Merkezi