Balıkesir Milletvekili Adil Çelik, AK Parti'nin 18 yıllık iktidarındaki en büyük icraatını ilk kez açıkladı. Çelik'in dillendirdiği bu hizmet, hastane, yol, köprü, tünel, hava limanı vb.hizmetlerden çok farklı ve çok önemli.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Av. Adil Çelik, "AK Parti'nin 18 yıllık kesintisiz icraat dönemindeki en büyük icraatı CHP'Yİ DÖ-NÜŞ-TÜR-MEK olmuştur." diyerek cuk oturan bir tespitte bulundu.

BU TESPİTİ NİÇİN YAPTI?

Bilindiği üzere, Yassıada yargılamalarının hukuki dayanağının kaldırılmasını içeren yasa teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.

Kanun teklifinin görüşmeleri sırasında CHP'nin görüşlerini dile getiren Grup Başkanvekili Engin Altay'ın, "27 Mayıs, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kara günüdür, 27 Mayıs darbelerin anasıdır" demişti.

27 Mayıs'ın yıldönümünde ise CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da, "Millet iradesi üzerinde ne askeri, ne sivil darbecilerin vesayetini kabul etmiyoruz" mesajıyla Menderes ve arkadaşlarını rahmetle, saygıyla anmıştı.
 

BAYRAM İDİ, KARA GÜN OLDU!

AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik, Yassıada yargılamalarının yok hükmünde sayılmasının kanunlaşması sonrasında yaptığı değerlendirmede, 27 Mayıs'ı önceki dönemlerde bayram olarak kutlayan CHP'lilerin son açıklamalarına dikkat çekti.

"27 Mayıs Anayasamızda ifade ve teminatını bulan milli bir devrimdir." ibaresine imza atan ve 27 Mayıs’ı bayram olarak kutlayan CHP zihniyetinden; "27 Mayıs Türkiye Cumhuriyeti'nin en kara günüdür." diyen CHP'ye... hatırlatmasında bulunan tecrübeli siyasetçi Adil Çelik, "Nereden Nereye?" ifadesini kullandı.

Çelik, şu değerlendirmeyi yaptı:

İBRET ve MEMNUNİYETLE...

"Bundan 60 yıl önce 27 Mayıs Darbesi ile dönemin Başbakanı Adnan MENDERES ile yol arkadaşları Fatin Rüştü ZORLU ve Hasan POLATKAN, Yassıada'daki uydurma bir mahkeme ile idam edildiler.

"27 Mayıs Anayasamızda ifade ve teminatını bulan milli bir devrimdir." ibaresine imza atan ve 27 Mayıs’ı bayram olarak kutlayan CHP zihniyetinden; "27 Mayıs Türkiye Cumhuriyeti'nin en kara günüdür." diyen CHP'ye...

İbretle ve memnuniyetle izliyoruz. Ve de anlıyoruz ki;

AK Parti'nin 18 yıllık kesintisiz icraat dönemindeki yaptığı hizmetler; okullar, hastaneler, yollar, köprüler, barajlar...

Velhasıl birbirinden değerli ve önemli yatırımlar, hepsi de doğrudur.

Ancak, hiç şüphesiz ki; AK Parti'nin en büyük icraatı "CHP'Yİ DÖ-NÜŞ-TÜR-MEK" olmuştur."

Editör: Haber Merkezi