İYİ Parti Altıeylül İlçe Teşkilatı, delege seçimini  Eski Kuyumcular Mahallesi Çavuş Sokak’taki ilçe binasında büyük bir katılım ile gerçekleştirdi. Delege seçimlerinde bazı büyük mahallerde delege sayısından fazla başvuru olunca sayım ve tasnif işlemi de oldukça uzun sürdü. Sayım 02 Kasım Çarşamba günü sabaha karşı sona erdi.

Seçimde Divan Başkanlığını Dt. Mehmet Çalık yaparken; üyelikleri ise Sibel Ekim ve Bilal Ür yaptı.

 Yoğun katılımın ve zaman zaman izdihamın oluştuğu oy kullanma esnasında seçilecek delege adayları arasında son dakikaya kadar kulis faaliyetleri devam etti. Kalabalık, ilçe binasının bulunduğu apartmanın önüne kadar taştı. Oy kullanma işlemi saat 19:00’da sona erdi.

Seçimlerin ardından konuyla ilgili açıklama yapan mevcut İlçe Başkanı ve yapılacak kongrede yeniden aday olduğunu açıklayan İsmail Özay yoğun katılımın verdiği heyecanla şunları söyledi; “Bugün ilçe binamızda delege seçimlerimizi demokratik bir olgunluk ve İYİ Partimize yakışan güzellikte yapıyoruz. Seçimlerde delegelik için üyelerimizden yoğun talep geldi. Biz de bundan mutlu olduk. İlçe yönetimi olarak seçimin en sağlıklı şekilde yapılması için gerekli ortamı hazırladık. Delege seçimlerimizin ilçemize ilimize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Edinilen bilgiye göre seçim sonucunda İyi Parti Altıeylül İlçe Başkanı İsmail Özay’ı destekleyen delegeler kırsalda ve şehir merkezinde üstünlük elde etti.

İYİ Parti İlçe Kongresi 26 Kasım Cumartesi günü Hasan Can Kültür Merkezinde seçilen 400 delegenin katılımıyla geçekleştirilecek.

Editör: Haber Merkezi