İYİ Parti Balıkesir'de peş peşe gelen istifalarla sarsıldı. Son istifa haberi, meclis üyeleriyle Belediye başkanın bir türlü anlaşamadığı Susurluk'tan geldi. Belediye Meclisinin İyi Partili üyesi Adnan Demirdak istifa ederek AK Parti saflarına katıldı. Demirdak'ın belediye başkanı Nurettin Güney ile aralarının bozuk olduğu ve tepki amaçlı istifa ettiği öğrenildi. 

AK Parti #Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan, Susurluk’un gelişimine katkı sağlamak amacıyla "Derdimiz hizmet, sevdamız memleket" diyerek yola çıktıklarını hatırlattı.

Bağırgan şöyle konuştu:

“Derdimiz hizmet, sevdamız memleket’ diyerek çıktığımız bu kutlu yolda Susurluk’un değerli iş insanı ve siyasetçisi Adnan Demirdak, İYİ Parti’den istifa ederek partimize katıldı. Bundan böyle kendisiyle yol ve dava arkadaşı olarak birlikte hareket edecek olmaktan mutluluk duyuyorum. Adnan abimiz Susurluk ve Balıkesir’e daha iyi hizmet edebilmek için artık doğru adreste. Nice başarılara, seçim zaferlerine hep birlikte erişebilmek temennisiyle hayırlı uğurlu olsun."

KARESİ İLÇE YÖNETİMİ DE İSTİFA ETTİ

Balıkesir'de Iyi Parti Karesi İlçe Başkanı Semih Tunçlu ekibiyle birlikte istifa etti. Tunçlu'nun istifası sürpriz karşılanmadı.

Editör: Haber Merkezi