Balıkesir’de faaliyette bulunan Kamu-Sen’e bağlı olan sendi temsilcileri Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel’i makamında ziyaret etti.

Ziyarete Türk Sağlık-Sen ve aynı zamanda Kamu-Sen Balıkesir İl Temsilcisi Musa Bilal, Türk Yerel Hizmet-Sen Şube Başkanı Halil Aydoğdu, Türk Eğitim-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Ahmet Baki, Türk Tarım Orman Sen-Şube Başkanı Osman Şeker, TÜRKAV Şube Başkanı Adnan Tatoğlu Türk Diyanet Şube Başkanı Mustafa Kutlu, Türk-Eğim-Sen 2 nolu Şube Başkanı Süleyman Demir, Türk Büro-Sen Şube Başkanı Sıtkı Alkan, Türk Kültür Sanat-Sen Şube Başkanı Numal Özel, Türk İmar-Sen temsilcisi İlker Emircan, Türk Enerji Sen Temsilcisi Macit Akgün, Türk Haber-Sen temsilcisi Alper Güneş ve TÜRKAV Başkanı Mahmut Çamlı, Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel hazır bulundu.

MHP Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, ziyarete gelen Türk Sağlık-Sen ve aynı zamanda Kamu-Sen Balıkesir İl Temsilcisi Musa Bilal’e ve diğer konfederasyon temsilcilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Yüksel sözlerini şöyle sürdürdü: “İhtiyacımız olduğu bu günlerde Kamu-Sen İl Temsilcileri ve diğer konfederasyonlara bağlı sendika temsilcilerine teşekkür ediyorum. Hep beraber burada olmanız bizleri mutlu etti. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Bizlerde yeni bir yönetim olarak uyum içerisinde Kamu-Sen il başkanlığımız ve şube başkanlarımızla beraber güzel işler yapmak için azami gayret göstereceğiz tekrar hoş geldiniz diyorum.”dedi.

Türk Sağlık-Sen ve aynı zamanda Kamu-Sen Balıkesir İl Temsilcisi Musa Bilal ise görevine yeni başlayan MHP Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel’e hayırlı olsun diyerek, “Türkiye Kamu-Sen Balıkesir İl temsilciliği olarak konfederasyonumuza bağlı sendikaların şube başkanları il temsilcileri olarak öncelikle Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığına atanmanızdan dolayı konfederasyonu adına başarılar diliyorum başarılar diliyorum.

Türkiye Kamu-Sen adına bizim binlerce üyemizi temsilen burada bulunmaktayız. Bizim temsilci arkadaşlarımız olsun sahada zorluklar içerinde bu mücadeleyi devam ettirmektedir. Tüm Kamu-Sen öncelikle ülkem sonra sendikamız diyen bir kuruluştur. Ülkenin bütün değerlerine destek veren değerlerin yanında bulunan bu değerlerin karşısında olan insanların karşısında olan bir konfederasyondur. Aynı ideal ve amaçlar için bulunmaktan ve beraber mücadele etmekten şeref duyuyoruz. Biz yeni bir başlangıç yeni bir ivme kazanmak adına size bir hediye takdim etmek istiyorum” diye konuştu.

Türk Sağlık-Sen ve aynı zamanda Kamu-Sen Balıkesir İl Temsilcisi Musa Bilal, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel’e FETİH suresi tablosu hediye etti. Bu hediyeden dolayı teşekkür eden MHP İl Başkanı Yüksel “Bu anlamlı hediye için Musa Bilal Başkanımıza tüm yönetim kurulu üyelerimizin adına teşekkür ederim.Allah’ın izniyle hep beraber hareket ederek güzel işler yapacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi