Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Orkan son olarak Dumlupınar, Maltepe, Hacı İsmail ve Aygören Mahallelerinde bir dizi ziyaretlerinde bulundu. Mahallelilerin taleplerini dinleyerek sohbet eden Başkan Orkan, Karesi'nin yönetiminde ilçe sakinlerinin söz sahibi olması noktasında bu tür ziyaretleri önemsediklerini söyledi.

Başkan Orkan’a ziyaretlerinde Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Ramazan Bülent Kaleli, Maltepe Mahallesi Muhtarı Hüseyin Çakır, Hacı İsmail Mahallesi Muhtarı Ahmet Tahir Çabuk ve Aygören Mahallesi Muhtarı Kemal Temiz eşlik etti.

Ziyaretlerinde Kızılay ekipleriyle de karşılaşan ve hatırlarını soran Başkan Orkan, çalışmalarından ötürü ekiplere teşekkür ederek kolaylıklar diledi.

MAHALLE ZİYARETLERİ DEVAM EDECEK

Vatandaşların Ramazan ayını kutlayan ve tuttukları oruçların kabul olmasını dileyen Başkan Orkan, mahallelerin sorunlarını dinleyerek taleplerini öğrendi. Mahalle ziyaretlerini önemsediklerini ve ziyaretlerde vatandaşlarla sık sık istişarelerde bulunduklarını söyleyen Başkan Orkan, “Tüm mahallelerimizi tek tek ziyaret edeceğiz ve bu ziyaretleri sürekli kılacağız. Vatandaşlarımızla sohbet etme ve sorunlarını doğrudan dinleme şansı yakaladık. Karesi'nin her bir sokağı için yılmadan, yorulmadan çözüm üretmeye devam edeceğiz. Her zaman halkımızın yanındayız. Onlarla bir arada olmak, düşüncelerini ve fikirlerini duymak bizim için çok önemli. Vatandaşlarımızın hizmetlerimizden memnuniyeti, bir teşekkürü bizler için en büyük mutluluk kaynağı.

Gösterdikleri ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Halkımız ile buluşmaya ve bir arada olmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi