BALIKESİR Basınının unutulmaz isimleri arasındaki merhum Ekrem Balıbek'in kızı olan Esin Balıbek, “37. Olağan Kurultayda Memleketime hizmet etme heyecanım, partime olan inancım ile Balıkesir’den yer alacağım." ifadeleriyle adaylığını duyurdu.

Esin Balıbek’in adaylık açıklaması şöyle:

Bildiğiniz üzere 2019 Yerel seçimlerinde, Balıkesir ilimizin Altıeylül ilçemize üyesi olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nden Belediye Başkan Adayı olarak yer aldım.
Cumhuriyet Halk Partisi’ne inancım ile çalışmalarımı devam ettirmekteyim.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde, Cumhuriyet döneminde yapılan reformlar ile,  Türk kadınının kazandığı hakları gerek sosyal yaşamımda, gerek mesleğimde, gerekse siyasette yükseltmek istiyorum…
Şimdi de partililerimizin desteği ile uğrunda mücadele verdiğim demokrasi, savunduğum değerler adına Hak ,Hukuk ve Adalet için PARTİ MECLİSİ’nde görev almaya adayım .. .


Cumhuriyet Halk Partisi’nin kadına verdiği değer, savunduğu ilkeler doğrultusunda, Cumhuriyeti’mizin  kuruluşunun 100.yılında partimizi  iktidara taşıyacak demokratik bir tüzük, parti içi demokrasi ile  kadroların seçileceği 37. Olağan Kurultay’da memleketime hizmet etme heyecanım, partime olan inancım ile Balıkesir’den yer alacağım.


 

Editör: Haber Merkezi