Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Sarı, Türk Anneler Derneği'nin kuruluşunun 30. Yıl dönümünde, Cumhuriyetin 99. Yılı sebebiyle düzenlenen "Cumhuriyet Yemeği"ne katıldı. Etkinliğe ayrıca, CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hürmüz Avcı, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Pınar Yahşi, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Burhan Ağabeyoğlu da katıldı.

Sarı'nın yemekle ilgili haberi yayın kuruluşlarına basın bülteni olarak servis edildi. 

Bültende şu ifadelere yer verildi:

CHP olarak her zaman annelere çok büyük önem verdiklerini anlatan Sarı, "Anneler bizim baştacımız. Yerleri her zaman farklı. Geleceğimiz onların elinde. Onların huzurlu ve mutlu olması her şeyden daha önce geliyor." dedi.

"CUMHURİYET DEMEK ANNE DEMEK" Başkan Sarı, anneleri her zaman el üstünde tuttuklarını anlatarak, "Bakın Cumhuriyet demek annelerimiz demek. Hepimizi Kurtuluş mücadelemizde annelerimizin neler yaptığını biliyor. Askerlerimiz cephede savaşırken, annelerimiz de sırtlarında mermi taşıyarak, ülkemizin kurtulmasında, Cumhuriyetimizin kurulmasında büyük başarılara imza attılar." diye konuştu.

Şimdi ise annelerin zor şartlar altında yaşadığını vurgulayan Sarı, "AKP iktidarı herkes gibi annelerimizi de zor durumda bırakıyor. Annelerimiz çocuklarının geleceğinden endişeli. Evinde pişecek yemekten, kendi geleceklerinden de endişeli. AKP onları da zorluğa mahkum etmekten hiç çekinmedi. Ancak iktidarımızda annelerimizi, hak ettikleri gibi en üst yerlere çıkaracağımızın sözünü veriyoruz." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi