CHP Balıkesir mitingindeki kalabalık için "bindirilmiş kıtalar" tartışmaları sürerken, il başkanı Serkan Sarı, "100 binin üzerinde katılım oldu.Tarihi bir mitinge ev sahipliği yaptık" diyerek Balıkesirlilerle teşekkür etti.  Cumhur İttifakı kanadı, CHP mitingini "fiyasko" olarak niteledi. 

CHP Balıkesir'de tarihinin en kalabalık mitingine ev sahipliği yaptı. CHP Balıkesir İl Başkanı eczacı Serkan Sarı, genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hafta sonu gerçekleşen mitingine coşkulu bir katılım gösteren Balıkesirliler'e teşekkür etti.

Sosyal medya hesaplarındaki teşekkür mesajında Serkan Sarı; "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Balıkesir’den Kuva-yi Milliye ateşin yaktı. Balıkesir coşkuyla, heyecanla Tarihi bir Mitinge ev sahipliği yaptı, bu coşkuya destek olan Balıkesir’li hemşerilerimize bizlere bu gururu ve onuru yaşattığı için teşekkür ederim. Ne güzelsin sen ey Balıkesir, ne güzelsiniz değerli hemşerilerim. Meydanlara sığmadık, Balıkesir’de tarih yazdık. Emeği geçen katkı sunan herkese teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

DÖRT BİR YANDAN MİTİNG İÇİN GELDİLER

CHP tarihinin Balıkesir'deki en kalabalık mitingine ev sahipliği yaptı.

Kuvay-i Milliye Meydanındaki mitinge İstanbul, İzmir, Bursa, Çanakkale, Manisa ve ilçelerinden de çoğunluğu CHP'yli belediyelere ait otobüslerle binlerce insanın taşındığı gözlendi. 

Editör: Haber Merkezi