Sizler böyle özveriyle çalıştıkça, vatanımıza, milletimize hizmet ettikçe bizler de sizlerin sorunlarınızı çözmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Benim kapım hepinize açık.

Kampus Birlik Kooperatif otobüsü şoförlerini ziyaret ederek taleplerini dinleyen AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, şoför esnafının taleplerinin giderilmesi için anında adım attı.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, Kampus Birlik Kooperatif otobüsü şoförlerini ziyaret ederek taleplerini dinledi.

Taleplerin çözüme kavuşturulması için Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yasin Sağay ile görüştüğünü ve talepleri ilettiğini söyleyen Milletvekili Aydemir, "Gerek Büyükşehir gerekse bizler her zaman şoför esnafımızın yanındayız. Sizler böyle özveriyle çalıştıkça, vatanımıza, milletimize hizmet ettikçe bizler de sizlerin sorunlarınızı çözmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Benim kapım hepinize açık" dedi.

Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir'e destekleri için teşekkür eden şoför esnafı ise "Yazıhane, durak yerleri gibi taleplerimiz vardı. Milletvekilimize de ilettik. Taleplerimizle yakından ilgilenerek çözümü için gereken adımları anında atan Milletvekilimize teşekkür ediyoruz. Mutlu vekilimizin her zaman yanımızda olduğunu biliyoruz" dedi.

Editör: Haber Merkezi