Hafta başında AK Parti’ nin 21. Kuruluş yıldönümü vesilesiyle Ankara'da bulunan AK Parti MKYK Üyesi Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur, Balıkesir 'e dönünce ilçe ilçe mahalle mahalle Balıkesir’i gezmeye devam etti. Erdek, Bandırma, İvrindi ve Bigadiç ilçelerinde kırsal mahalle ziyaretleri yaptı.

İLK DURAK ERDEK


AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı ziyaretiyle Erdek programına başlayan Milletvekili Uygur, ilçe teşkilatıyla bir araya gelip istişarelerde bulundu.

Sonrasında Erdek Engelliler ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Meliha Söğüt ve üyelerle sohbet edip taleplerini ve sorunlarını dinledi. Çözümü için ilgili makamlarla görüştü. “Sevgi her engeli aşar” diyen Uygur, engellilerin ve ailelerinin her daim yanında olduklarını söyledi.

Esnaf ve vatandaşlarla selamlaştı hal hatır sordu.

Erdek İlçe Tarım Müdürlüğünü ziyaret edip Müdür Dilek Işıktaş ile Erdek’teki tarımsal faaliyetlerle ilgili istişarelerde bulundu.

Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifini ziyaret eden Milletvekili Uygur Tarımsal faaliyetlerde önemli bir yere sahip olan zeytin yetiştiriciliği faaliyetleri ile ilgili kooperatif başkanı Abdullah Şenol ve yönetimiyle istişarelerde bulundu.

Sahil mahallesi Muhtarlığını ziyaret eden Milletvekili Muhtar Semra Baycan’la sohbet edip çalışmalarında kolaylıklar diledi.

İKİNCİ DURAK BANDIRMA

AK Parti Bandırma İlçe Teşkilatıyla birlikte Bereketli, Yenisığırcı ve Doğruca mahallelerini ziyaret eden Milletvekili Uygur kahvehane ziyareti, yaşlı ve hasta ziyareti yaptı esnaf ve vatandaşla selamlaştı. Taleplerini ve görüşlerini dinledi. Taleplerini ilgili makamlara iletip sonuç alınması noktasında girişimlerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesinin yapımını gerçekleştirdiği Bereketli- Yenisığırcı arası yolda çalışan işçileri ziyaret eden Uygur limonata ikramında bulunup işçilerle sohbet etti.

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın
ve gençlerimizin her zaman yanındayız.”

Bandırma Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde halk oyunları, atletizm ve modern pentatlon çalışmaları yapan çocukları ve gençleri ziyaret eden Milletvekili Uygur, sporcularla gelecek planları, çalışmaları ile ilgili tek tek sohbet etti.

ÜÇÜNCÜ DURAK İVRİNDİ

Milletvekili Uygur, AK Parti İvrindi İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Gökçeyazı mahallesinde köy hayrına katılan Uygur, ev ziyaretleri yaptı, kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi. Ev ziyaretleri yapan Uygur, Gökçeyazı’yı sokak sokak dolaşıp Esnaf ve vatandaşlarla tek tek selamlaşıp hal hatır sordu.

MHP İvrindi Belediye Meclis Üyesi Sezai Gökdere ve ailesini ziyaret edip yeni evlenen kızları için hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kadınlar el attıkları her işte başarılı olacak güce sahip “

İvrindi’de kadın çalışanların çoğunlukta olduğu çuval fabrikasını ve Soğuk hava deposu (Çilek Fabrikasını) ziyaret eden Milletvekili Uygur, kadınlarla sohbet edip kolaylıklar diledi. “Kadınlar el attıkları her işte başarılı olacak güce sahipler. Yaptıkları her işte başarılı olan, hem aile ekomisine hem de ülke ekonomisine katkı sağlayan kadınlarımızı tebrik ediyor, kolaylıklar diliyorum.” Dedi.

Akçal Mahallesinde Çilek tarlasında çilek toplayan Milletvekili Uygur, “ Balıkesir'imizin her köşesinde ayrı bir tat, ayrı bir lezzet var.”deedi bu eşsiz lezzetleri tatmak isteyenleri Balıkesir’e davet etti.

DÖRDÜNCÜ DURAK BİGADİÇ

Yeniköy Mahallesinde sünnet düğününe katılan Uygur, bu vesileyle hemşehrileriyle bir araya geldi, sohbet etti.

Adalı ve Okçular Mahallesini de ziyaret eden Uygur hemşehrilerinin yakın ilgisiyle karşılaştı.

Yağcılar Muhtarı Sami Sayit’i ziyaret eden ve Yağcılarlı hemşehrileriyle de bir aya gelen Uygur, yoğun programını Bademli’de bir düğüne katılarak tamamladı.

İlçe Ziyaretleri ile ilgili Uygur şöyle konuştu:

“ Gittiğimiz bütün ilçelerde bizleri muhabbetle karşılayan, bağrına basan hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Bütün ilçelerimizde hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz, kapı kapı geziyoruz hal hatır soruyoruz. Talepleri varsa alıyor, çözüm bulmak için ilgili makmalarla görüşüyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti’miz 21 yaşında. Gittiğimiz her yerde 21 yıldır neler yaptığımızı, şehrimizi, ülkemizi hangi noktadan nereye getirdiğimizi anlatıyoruz. Hemşehrilerimizde ülkemizin ne kadar ileriye gittiğinin farkında zaten. Bunu da bizlere gösterdikleri ilgi ve alakayla anlatıyorlar. Bizler de ilk günkü aşkla çalışmaya devam ediyoruz. Hedefimiz 2023. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 21 yılın tecrübesi, 21 yaşın enerjisiyle ilk günkü aşkla ve heyecanla hemşehrilerimizle, milletimizle, el ele gönül gönüle hedeflerimize yürüyoruz. Bu süreçte özvderiyle çalışan bütün ilçe teşkilatlarımıza ayrıca teşekkür ediyoe, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum”dedi.

Editör: Haber Merkezi