28 Şubat'ta İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde öğrenim gören Belgin Gökçe Uygur, o süreçte okulun kapısından dahi içeri alınmayan öğrenciler arasındaydı. "Bin yıl sürecek denilen" post modern darbenin yıldönümündeki açıklamasında Uygur. çarpıcı ifadeler kullandı.

AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Gökçe Uygur, 28 Şubat sürecisini unutmadıklarını ve unutmayacaklarını söyledi.

28 Şubat post modern darbesinin yıldönümü sebebiyle, sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Uygur, "Özgürlüğümüze zincir vurulan ve birçok alanda ağır bedeller ödememize neden olan 28 Şubat post-modern darbe girişimini unutmadık,unutmayacağız. Milletimiz darbecilere karşı her zaman devletinin yanında durmaya devam etmiştir ve edecektir." ifadelerini kullandı.

Uygur, 28 Şubat süresince İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde öğrenim görüyordu. Başörtülü olması sebebiyle baskılara bizzat maruz kalan Milletvekili Belgin Gökçe Uygur, o süreçte okulun kapısından dahi içeri alınmayan öğrenciler arasındaydı. 

Editör: Haber Merkezi