AK Parti Balıkesir Milletvekili, Adalet Komisyonu Kâtip Üyesi ve KEFEK Komisyonu Üyesi Uygur, Halalca ve Pamukçu Mahallelerinde kahvehaneleri dolaşarak, vatandaşlarla tek tek selamlaştı.

Hemşehrileriyle sohbet eden Uygur, talepleri dinledi. Altıeylül İlçe Başkanı Ömer Munis ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette esnafı da tek tek dolaşan Uygur, hayırlı işler diledi.

Milletvekili Uygur; “Bugün Halalca ve Pamukçu mahallelerimizde hemşehrilerimle bir araya gelmekten mutluluk duydum. Bizler daima sahada, vatandaşlarımızla bir aradayız. Hem hâl hatır soruyor hem de talepleri dinliyor, çözüm üretiyoruz. Bugün esnaflarımızı ziyaret ederken özellikle kadın işletmecilerimizin çokluğundan gurur duydum. Kadınlarımızın üretimde yer alması için gösterdiğimiz çabaların sonuçlarını görüyoruz.

Pandemi sürecini büyük bir başarıyla atlatan ülkemiz inşallah bundan sonraki süreçte de büyüyerek yoluna devam edecek. Covid-19 sürecinde ekonomik olarak alınan önlemlerin pozitif etkilerini görmeye başladık. Devletimizin destek paketleri ve milletimizin üstün gayretiyle beraber ekonomide toparlanma sürecine girdik.

Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi ekonomide büyük bir sıçrama dönemine girdik. Tüm dünya hem salgın hem ekonomik sorunlarla boğuşurken, biz dev yatırımlara devam ediyoruz” dedi.

Milletvekili Uygur, Halalca Mahallesinin en yaşlılarından olan Lütfiye teyze ve ailesini ziyaret etti. Son olarak ALS hastası olan İsmail Sevinç’i ziyaret ederek sağlık durumu hakkında eşinden bilgi aldı.

UYGUR ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Milletvekili Uygur, Halalca Mahallesinde 1997 yılında şehit düşen Jandarma Er Serkan Eraydın’ın baba ocağına ziyarette bulunarak, anne Emine Eraydın ile sohbet etti, şehidimize dualar etti. Ardından Bayat Mahallesinde 2015 yılında şehit düşen Aydın Nazillioğlu’nun anne ve babasına ziyarette bulundu.

Uygur “Gözünü kırpmadan vatanı uğruna canlarını feda eden kahramanlarımızın hakkını ödeyemeyiz. Şehitlerimizin anne babaları bizim de anne babamızdır, onlar bize emanettir. Bugün 1997 ve 2015 yılında şehadete eren iki kahraman şehidimizin ailelerini ziyaret ettik, dualarla yâd ettik. Mekanları cennet olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi