Çevirdikleri Amerikan filmlerinde bile Kızılderili ırkı bir sinek gibi nasıl katlettiklerini utanmadan sergileyen bu haydut ve cani devlet, dünyanın süper katili olduğu için, katil ve canilere verilen NOBEL ödülüne(!) Devlet olarak da en lâyık olandır. 5 li çete dediğimiz ABD, İngiliz, Fransız, Rus ve Çin li Katiller sürüsü dünyamızı ‘’Ermeni soykırımı masalıyla’’ oyalayıp, kendi katliamlarını gizlemek, gözlerden saklamak istiyorlar.

1915 de Ermenileri isyana teşvik edip silahlandıran Fransa ve diğer soykırımcı Avrupa Devletleri bizim de kendileri gibi olabileceğimizi düşünerek, 90 yıl sonra ‘’Ermeni Katliamı hikâyesine’’ sarılıp Ermeniler için tazminat koparma derdindeler..

Hâlbuki ‘’Bir insanı öldüren, tüm insanlığı öldürmüş gibidir’’ prensibiyle Bin yıl dünyaya adaletle hükmeden ecdadımızın geçmişinde bir Ermeni soykırımı olmadığı gibi, bir Hiroşima yoktur, bir Nagazaki yoktur.

Kırım katliamı yoktur, Filistin katliamı yoktur.

Doğu Türkistan katliamı, Keşmir katliamı, Irak, Afganistan, Pakistan katliamı yoktur. Kamboçya, Laos, Vietnam, El Salvador, Arjantin katliamları yoktur. Tunus, Cezayir, Fas, Mali katliamları yoktur.

Tüm Afrika kıtası Zalim ve müstekbir ABD ve Avrupa Devletlerinin katliamlarıyla, soykırımlarıyla yıllardır inim inim inlemektedir.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Editör: Haber Merkezi