BALIKESİR Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz twitter hesabındaki paylaşımında, Yasin Sağay'ın olayla ilgili twitini alıntılayarak,  "Bu saldırılar hak bildiğimiz yoldaki yürüyüşümüzden bizleri döndüremez." dedi.

Olayın adli yönünü titizlikle sürdüren yetkililere teşekkür eden Yılmaz, açıklamasında; "Hane ve ailenin kudsiyetinden bihaber acizlerin menfur saldırısı sonrası adli tahkikatı titizlikle sürdüren Savcımıza ve Emniyet Müdürümüzün şahsında polislerimize teşekkür ediyorum. Bu saldırılar hak bildiğimiz yoldaki yürüyüşümüzden bizleri döndüremez." ifadesini kullandı.

NEDEN İHALE Mİ?

Bu arada, Yasin Sağay ve ailesinin oturduğu apatmana yönelik saldırıyı gerçekleştirenlerin olay yerine motorsiklet ile geldikleri öğrenildi.

2 KİŞİ GÖZ ALTINDA

Polisin olayla ilgili 2 kişiyi göz altına aldığı bilgisine ulaşılırken, iptal edilen bir ihale nedeniyle saldırının gözdağı amaçlı yapılmış olabileceği iddia edildi.

SOSYAL MEDYADAN DESTEK MESAJLARI

Balıkesir'in sevilen isimleri arasındaki Yasin Sağay'ın evine pompalı silahla ateş açılması kentte büyük yankı uyandırdı ve tepki gördü.

AK Parti  İl Başkanı Ekrem Başaran başka olmak üzere partili milletvekilleri, belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye çalışanları ve Sağay'ın sevenleri sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylışamlarda olayı kınadı, Sağay'a destek verdi.

Editör: Haber Merkezi