Ramazan Bayramını evlerinde geçirerek Koronavirüs ile mücadeleye destek veren vatandaşların yanlarında olmak amacıyla Balıkesir Valiliği, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Altıeylül Belediyesi tarafından “Evde Kal Hareketsiz Kalma” etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ile  evlerinin balkonundan çok sayıda vatandaş katıldı.

Efelerin Halk Oyunları gösterisi ile keyifli vakit geçiren vatandaşlar, Spon il müdürlüğünün kadrolu antrenörleri eşliğinde balkonlarında spor yapmanın keyfini yaşadı.

​Emeği geçen herkese ve evlerinin balkondan eşlik eden vatandaşlara teşekkür eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, bayramda dışarı çıkamayan vatandaşları bir nebzede olsa güzel bir vakit geçirmeleri için bu etkinliğin Altıeylül Belediyesi desteğiyle düzenlendiğini ifade etti.

Bu tür etkinliklerin devam edeceğini, vatandaşların ilgisinin memnuniyetini dile getiren Arıcıoğlu, pandemi süreci normale dönene kadar evde kalan vatandaşlarımızın hareketsiz kalmamalarının önemli olduğunu online olarak yaptığımız etkinliklerin de sosyal medyadan takip etmelerini önerdi. Etkinliğe destek veren Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı'ya teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi