Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen Tokyo Olimpiyatları Kalifikasyon Turnuvasında rakiplerini yenerek Olimpiyatlara katılma hakkı kazanan Avrupa ve Dünya Şampiyonu güreşçimiz Yasemin Adar, sosyal medya hesabından yayınladığı teşekkür mesajında anlamlı ve duygulu ifadeler kullandı. 

"Asla pes etmeyeceksin bu hayatta. İmkansız demeyeceksin çünkü senin Rabbin imkansızı mümkün kılar. Yeter ki inan." diye başladığı mesajında Yasemin Adar, kadın güreşinin tüm paydaşlarına teşekkür etti.

Adar'ın mesajı şöyle: 

"Asla pes etmeyeceksin bu hayatta. İmkansız demeyeceksin çünkü senin Rabbin imkansızı mümkün kılar. Yeter ki inan.
Bana bu yolda inanan başta Milli takım antrenörlerine tekinik ekibimize,aileme,sporcu arkadaşlarıma, desteklerini hiç biz zaman esirgemeyen  enka spor kulübüme, nike, ingturkiye, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ailelerine ve bu mübarek Ramazan ayında ekranları başında beni izleyip dua eden herkese çok teşekkür ederim."


 

BAKANDAN TEBRİK!
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Milli Güreşçi Yasemin Adar için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Kasapoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen Tokyo Olimpiyatları Dünya Elemeleri'nde kadınlar 76 kiloda finale yükselerek Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'na katılma hakkı elde eden Yasemin Adar'ı kutluyorum. Spor yaşamında elde ettiği başarılara bir yenisini daha ekleyen milli sporcumuzun daha büyük başarılar kazanacağına yürekten inanıyorum. Olimpiyat kotası kazanan milli güreşçimizin başarısında emeği geçenleri de tebrik ediyor, Yasemin Adar'a Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'nda başarılar diliyorum."

Editör: Haber Merkezi