Geçen hafta start alan lige İzmir deplasmanında Altay'ı 5-3 yenerek başlayan Balıkesirspor'un gençleri bugün de Ümraniyespor'u 4-0'lık skorla bozguna uğrattı. 2'de 2 yaparak ligin zirvesine oturdu.

Balıkesir'in has evladı genç teknik Umut Baysal'ın talebeleri, Ali Hikmet Paşa Tesislerinde Ümraniyespor'u ağırladı.

UMUT VEREN KADRO

Mert Baykal'ın yönettiği maçta Balıkesirspor'lu gençler, Yasin Yiğit Berber, Erdem Gökçe (Ayberk Kaygısız), Görkem Altun, Enes Karabulut, Yiğit Dinç (Ümit Doğru), Berkay Aykurt (Hasan Ali Bingül), Oltion Bilalli (Bedirhan Kolkoparan), Berk Tosun (Hüseyin Karabey), Bosse Adam Cedrıc Kore, Peter Ambrose, Güney Çelik Keleş kadrosuyla mücadele etti. 

BİRBİRİNDEN GÜZEL GOLLER

Kırmızı-beyazlı gençler baştan sona üstün oynadıkları karşılaşmayı Berkay Aykurt, Oiltion Bilalli, Bedirhan Kolkoparan ve Peter Ambrose'nin golleriyle 4-0 mağlup etti.

LİGİN LİDERİ 

Balıkesirsporlu gençler, TFF 1.Lig U19 Gelişim Liginde 2'de 2 yaparak liderliğini sürdürdü. 

Gençler, ligin üçüncü haftasında ilçesinin takımı Bandırmaspor'a konuk olacak.

BU GENÇLERE GÜVENİN

Balıkesirspor'un gençleri önceki yıllarda da müthiş başarı öyküleri yazmasına rağmen, A takımın başına getirilen yabancı teknik adamlar bu gençlere forma şansı vermeye korkmuştu!

YÜZLERİ KARA ÇIKARMADILAR!

Geçen sezon başı transfer yasağı nedeniyle zorunlu olarak kadroya alınan gençler ise sergiledikleri performansla yüzleri kara çıkarmamıştı! Transfer tahtası açıldığında ise gençlere sırt çevrilmişti.

Editör: Haber Merkezi