Balıkesirspor, Brezilyalı orta saha oyuncusu Andrey Coutinho'yu kadrosuna katarak yabancı transferinde ilk bombayı patlattı.

Başkan Tuna Aktürk, 10 numara pozisyonunda görev yapan Coutinho ile her konuda anlaştıklarını, 23 yaşındaki futbolcunun 27 Haziran'da Balıkesir'e gelerek imza atacağını açıkladı. Futbola Paysandu'da başlayan, daha sonra Bonsucesso FC ve Boa Vista'da forma giyen Coutihno 2012'de Myanamar'ın Rakhapura takımında yılın yabancı futbolcusu seçildi. Sambacı, geçen sezon Brezilya Serie C takımlarından Santa Cruz'da görev yaptı.

Yabancı transferinde İsveç pazarına da açılmayı düşünen Balıkesirspor'da Başkan Tuna Aktürk ve teknik direktör İsmail Ertekin'in bu ülkeye giderek temaslarda bulunacağı bildirildi. İsveç gezisini doğrulayan Başkan Aktürk, daha önce Bursaspor'da oynayan Swenson'la ilgilenmediklerini açıkladı.

Kaleci Ahmet Şahin'le anlaştıktan sonra ikinci kaleci arayışına giren yönetim, Torku Konyaspor'la sözleşmesini fesheden Emrullah'la prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı. 1.90 boyundaki Emrullah geçen yıl şampiyon olan Torku Konyaspor'da iki maçta forma giydi.
Editör: Haber Merkezi