BAL-KES  YÖNETİMİ BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR

''Karanlıktan Aydınlığa'' motosuyla girdiği kıran kırana bir seçim sürecini geride bırakarak göreve gelen Nedim Ömer ve ekibi, camiayı yeni sezonda ayağa kaldırmak amacıyla çalışmalarına hız verdi.

Önemli projeleri hayata geçirmek amacıyla start veren kırmızı beyazlı yönetimin, sponsorluk için uluslararası firmalar ile temas kurduğu öğrenildi.

Özelikle isim hakkı konusunda önemli bir gelir kaynağı bekleyen Balıkesirspor yönetiminin dünyaca ünlü ''Farmasi'' firması yönetimiyle görüştüğü ve anlaşmanın an meselesi olduğu öğrenildi.

Gelişmeleri doğrulayan Balıkesirspor Kulübü Başkanı Nedim Ömer,  özelikle isim hakkı konusunda hassas davrandıklarını belirtti. 

Başkan Nedim Ömer açıklamasında ''Balıkesirspor bu şehrin en büyük markası ve yüzakıdır. Biz de buna layık olmak adına çalışmalarımızı titizlikle yürütüyor ve camiamıza layık olan firmalar ile görüşüyoruz. '' ifadelerini kullandı.

BİTEXEN İŞİ KARIŞIK!

Bu arada, önceki dönem Bitexen ile kapalı kapılar arkasında yapılan sözleşmenin ise hayli karışık olduğu bilgisine ulaşıldı. 

Kulüp adına kripto para satışı için de iş birliği anlaşması imzalanan Bitexen'e, Balıkesirspor kulübünün borçlu durumda bulunduğu öğrenildi. 

Editör: Haber Merkezi