Balıkesirspor'dan genç bir yıldaz daha kaydı! Kırmızı-Beyazlı kulübün alt yapısında yetişen 18 yaşındaki Ayberk Kaygısız, ligin ilk devresindeki performasıyla dikkatleri üzerinde toplamayı başarmıştı.

ÖNCE MİLLİ TAKIM,
SONRA SÜPER LİG

Genç futbolcu, Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir Futbol Kulübü ile  4.5 yıllık sözleşme imzalarken, 7 yaşından bu yana formasını giydiği Balıkesirspor Kulübüne de "can suyu" sayılabilecek oranda bir para kazandırdı.

BAL-KES BÖYLE DUYURDU
TEŞEKKÜR MESAJI YAYINLADI

Balıkesirspor Kulübü transferi sosyal medya hesaplarından "Yolun Açık Olsun Ayberk Kaygısız" diyerek şöyle duyurdu:

"7 yaşında kulübümüzün kapısından içeriye girip 11 sene boyunca her yaş grubunda formamımızı başarıyla terleten ve Milli Takıma kadar yükselme başarısı gösteren genç futbolcumuz Ayberk Kaygısız, Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir Futbol Kulübü’ne, 4.5 yıllık sözleşme imzalayarak transfer olmuştur.

Bu şehrin çocuklarına olan inancımızı kuvvetlendiren ve bizleri gururlandıran Ayberk’e, kulübümüze vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

SATIŞ RAKAMI BELLİ OLDU

Bu arada, kırmızı-beyazlı kulübün Ayberk Kaygısız transferi karşılığında 2.5 milyon TL alacağı öğrenildi.

Ayberk transferinden gelecek paranın transfer tahtasının açılması amacıyla kullanılıp kullanılmayacağı konusunda bilgiye ulaşılamadı. 

Valilik ve Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde başlatılan kampanyada yaklaşık 30 milyon lira toplandığı belirtiliyor.

tıkla öğren

Editör: Haber Merkezi