Feyyaz Çiftçi'in sosyal paylaşım ağındaki hesabından yaptığı açıklaması şöyle:

Çok kıymetli Balıkesirsporlular,

Sosyal medyada ve bazı yayın organlarında son günlerde ismimin bu konuyla ilgili fazlaca zikredilmeye başlanması sebebiyle bir açıklama yapma ihtiyacı doğmuştur. İsmimin Balıkesirspor Başkanlığı ile ilgili anılmasını kıymetli taraftarlarımızın gönlünden geçen bir güzellik olarak yorumluyor ve çok teşekkür ediyorum. Şahsımı tekrar şanlı kulübümüzün şerefli Başkanlık makamında görmek isteyen herkese şükranlarımı sunuyorum.

Hepinizin malumu olduğu üzere şu anda Altıeylül Belediyesi’nde önemli bir görev icra etmekteyim. Aynı şekilde Büyükşehir Belediyemizde de bir takım görevlerim var. Tüm bunlarla beraber mesleğim ve aileme ait ticari işletmelerimizle ilgili de ciddi bir yoğunluğum söz konusu. Ben şu anda sürdürmekte olduğum görevleri hakkını vererek yapmaya çalışan bir kardeşinizim.

Şunu da ayrıca belirtmek isterim ki ben Balıkesirspor Başkanlığı’ndan sonra kulüple ilişkilerini kesen ve sorumluluktan kaçan birisi hiçbir zaman olmadım.

Maddi manevi sürekli elimden geleni kulübümüz için şerefle yapmaktayım.

Bundan sonra da her zaman kulübümüzün hizmetkârı olacağımı açıkça belirtmek isterim.

Fakat şu anda kesinlikle Balıkesirspor Başkanlığı’na aday olmak gibi bir niyetimin olmadığını buradan tüm kamuoyuna ilan ediyorum.

Önümüzdeki süreçte kulübümüze ve şehrimize yakışan bir yönetimin oluşacağına dair ümidim tamdır.

Tüm taraftarlarımıza saygılarımı sunar ilgi ve alakalarına çok teşekkür ederim.

ÖNCE DEĞİL SADECE BALKES!

Editör: Haber Merkezi