Ege Bölgesi Masterler Federasyonu (EMF) Futbol Ligi 2021-2022 Sezonunun şampiyonunu belirleyecek final maçında yaşanan olay futbolseverleri ve master veteran camiasını kahretti.

Maçın ilk yarısının son saniyelerinde kalp krizi geçiren Bodrum Belediyesi Masterler takımının kalecisi 43 yaşındaki Fatih Mumcu, sahada ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


                                                           Fatih Mumcu

EMF Ligi’nin iki finalisti Bornova 9 Eylül Masterler ile Bodrum Belediyesi Masterler takımları, İzmir Bostanlı Hasan Türker sahasında şampiyonluk mücadelesi için sahaya çıktı. 

Zaman zaman şiddetlenen yağmur altında oynanan maçın ilk yarısının son saniyelerinde uzaktan çekilen ve üst direğin üzerinden auta giden bir şut sonrası Bodrum kalecisi Fatih Mumcu yere yığıldı. 

Önce dili boğazına kaçtığı sanılan Mumcu'ya ilk müdahale takım arkadaşları ve sahada maçı izleyen bir doktor tarafından yapıldı.

Kalp masajı ve suni solunum yapılan Fatih Mumcu, bir süre sonra ambulansla Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülürken maç tatil edildi.

Federasyon yetkilileri, her iki takım oyuncu ve yöneticileri hastane Acil Servisi önünde iyi bir haber gelmesi için dua ederek bekledi.

Ancak, yapılan müdahalelerin sonuçsuz kaldığı ve Fatih Mumcu’nun hayatını kaybettiği açıklandı.

Acı haberi alan arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

Mumcu'nun ilk belirlemelere göre kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

BAL-KES BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYIMLADI

Seyfi GÜL | Foça Gündem

Editör: Haber Merkezi