Kırmıız-beyazlı takım, Yusuf Şimşek'le yolların ayrılması sonrasında altyapı antrenörlerinden Umut Baysal'a teslim edilmişti.

BİZİM ÇOCUKLARA GÜVENİN

Balıkesirli teknik adam Umut Baysal, ayağının tozuyla 6 Temmuz'daki Akhisar maçında kulübede görev almıştı.

Bugünkü Eskişehirspor maçına kafasındaki oyun sistemini yansıtan 34 yaşındaki genç teknik adam, sahaya sürdüğü gençlerle maçı 2-0 kazandı.

Camiaya 10 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşatırken gelecek adına da umutlandırdı. 

BALIKESİR'DE
MÜTHİŞ POTANSİYEL VAR

Umut Baysal, maç sonu yaptığı değerlendirmede ise, kadroda kalan futbolcuların sezon başından bu yana özveriyle mücadele ettiklerini anımsattı. Baysal şöyle konuştu:  "Bizler onlara inandık. Bu süreçte takımın başına geldik. Onlarda bizi mahcup etmediler. Karakterli bir oyuncu grubunun yanına altyapıdan yetişen isimleri ekledik. Balıkesir’de müthiş bir potansiyel var. Geçmişte çalışan tüm hocalarıma teşekkür ediyorum çocuklarımızı yetiştirdikleri için. Onlarla gurur duyuyorum." ifadesini kullandı.

BAŞKAN KUTLADI

Maç sonu, Kulüp Başkanı Kadir Dağlı, Genel Kaptan Sezgin Dedeoğlu ile birlikte soyunma odasına giderek genç teknik adam ile futbolcuları kutladı. 

Dağlı, yıllarca terlettiği kırmızı-beyazlı formanın değerini ve armanın anlamını bilen isimler arasındaki genç teknik adam Umut Baysal'ı tebrik etti. 

10 hafta sonra gelen galibiyetle yüzü gülen Başkan Dağlı, sosyal medya hesabından da  Umut Baysal için  "Zorlu süreçte takımın başına geçtin. Kısa sürede topladın, başarın için teşekküler Umut hocam ve ekibi.."  ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi