BALIKESİR kadın güreşte yeni bir yıldız daha kazanıyor. Dünya, Avrupa Şampiyonu ve kadın güreşte ülkemize ilk olimpiyat madalyasını kazandıran Yasemin Adar'ın izinden giden Kepsutlu Duygu Gen, uluslararası turnuvalarda ilk madalyasını kazandı. Romanya’da 65 kilogram Avrupa Şampiyonluğu için Duygu Gen, Polonyalı rakibi Nicola Wasilewska ile karşılaştığı final müsabakasında mağlup oldu ve Gümüş Madalya aldı.

                                                       DUYGU GEN

U17 Kadın Milli Takımımız Avrupa 2.’si
Romanya’nın Bükreş kentinde düzenlenen U17 Avrupa Şampiyonası’nda mindere çıkan kadın milli takımımız kadınlar müsabakalarının ikinci gününde 4 Gümüş ve 1 Bronz Madalya kazandı.

Toplamda 1 Altın, 5 Gümüş, 1 Bronz Madalya kazanan Kadın Milli Takımımız toplamda 7 madalya 159 puan ile şampiyonayı Avrupa 2.’si olarak tamamladı.

KEPSUT'TA ŞAMPİYON GİBİ KARŞILANDI

Avrupa şampiyonluğunu kıl payı kaçırarak gümüş madalya ile yetinmek zorunda kalan Duygu Gen, baba ocağı Kepsut'a şampiyon gibi karşılandı. 

Duygu Gen, Romanya dönüşü Kepsut Belediyesinin görevlendirdiği araçla Hava alanından alınarak Balıkesir'e getirildi. 

Ailesiyle antrenörlerinin hazır bulunduğu Belediye önündeki karşılamada duygulu anlar yaşandı.

Yasemin Adar'ın izinden ilerleyen başarılı sporcuyu tebrik eden Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, "Ülkemize ve Vefalı Yurt Kepsut'umuza yaşattığı gururdan dolayı teşekkür ediyoruzŞampiyonumuza ve tüm sporcularımıza şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada kulübümüz olarak her daim desteklerimizi eksik etmeyeceğiz. Duygu Gen kardeşimize ve tüm kulüp sporcularımıza başarılarının devamını diliyorum." ifadelerini kullandı. 

Balıkesirliler'i gururlandıran Duygu'nun başarısı, babası Şahin Gen'i de duygulandırdı. 

KEPSUT BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR


Baba Gen, "Kızım memleketimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etti. Emeği geçen hocalarını, federesyonumuzu, kulübü Kepsut Belediyesini katkılarından dolayı herkesi kutlarım.Kızım seninle ne kadar gurur duysam azdır." diyerek duygularını dile getirdi.

BU BİR BAŞLANGIÇ OLSUN

Balıkesirspor lig sonuncusuna diş geçiremedi Balıkesirspor lig sonuncusuna diş geçiremedi

Kızının Avrupa ikinciliği için "bu bir başlangıç olsun" sözleriyle duyuran baba Şahin Gen, sosyal medya platformundaki paylaşımına "U 17 Avrupa şampiyonasında Gümüş Madalya alan kızımı kutlarım. Bu bir başlangıç olsun. Arayıp soran, iyi dileklerde bulunup destek veren arkadaşlarıma teşekkür ederim." notunu düştü. 
 

Editör: Haber Merkezi