Balıkesirspor Kulübü'nde teknik kadro belirlendi. Mesut Dilsöz ve ekibiyle anlaşan yönetim, bugünkü törenle sözleşme imzaladı. 

Kulubün çiçeği burnundaki başkanı Ümit Arslan, teknik heyetin camiaya hayırlı olmasını dilediğende bulunarak Mesut Dilsöz ve ekibine başarılar diledi.

DİLSÖZ'E GÜVENİYORUZ

Yeni dönemde kırmızı-beyazlı kulüpte Profesyonel Futbol Şube Sorumluluğunu üstlenen denemli futbol adamı  İlhan Eker de Dilsöz'e  güvendiklerini söyledi.  Eker, "Mesut hocamız daha önce Balıkesirspor'da top oynamış, takım kaptanlığı yapmış, şampiyonluğumuzda takımımızı 1. Lig'e çıkarmış çok değerli ve kıymetli bir insan. İşimiz uzun ve acele uğraşmamız gereken çok şey var." ifadesini kullandı.

GEREKENDEN FAZLASINI YAPACAK

Uzun yıllar formasını terlettiği ve teknik sorumlu olarka da görev yaptığı Balıkesirspor'a yeniden teknik adam olarak dönen Mesut Dilsöz ise duygularını şöyle dile getirdi: 
"Biz gerekeni yapmayacağız, gerekenden daha fazlasını yapacağız. Buradan çıktığımız gibi çalışmalara başlayacağız. Zamanımız çok kıymetli ve kaybedecek saniyemiz bile yok. Camiamıza hayırlı, Allah yardımcımız olsun.

EKİBİNDE BİZİM ÇOCUKLAR VAR

Kırmızı-beyazlı camianın tam desteğini arkasına alan Mesut Dilsöz'ün yardımcılıklarını Mehmet Metin Kocaaslan, Muhammet Yılmaz ve Yunus İçüz yapacak. Ekipte, Çağlar Aksaray kondüsyoner ve  Oktay Bozdoğan da kaleci antrenörlüğünü üstlendi. 

Editör: Haber Merkezi