Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma sürerken, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Spor Toto Süper Lig'de yer alan kulüplerin başkanları ve temsilcileriyle bir araya geldi.
Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki merkez binasında başlayan toplantıda, Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve Yönetim Kurulu, kulüp başkanları ve temsilcileriyle son günlerdeki gelişmeleri değerlendirdi.
Toplantıya Fenerbahçe Kulübü adına Başkan Vekili Nihat Özdemir ve Asbaşkan Ali Koç, Galatasaray Kulübü adına İkinci Başkan Ali Dürüst, Beşiktaş Kulübü adına da İkinci Başkan Metin Keçeli katıldı.
"TEK SES TEK YÜREK DURUMUNDAYIZ"
Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri ile yapılan görüşmelerin ardından Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav, Kulüpler Birliği adına açıklama yaptı.
Ana konunun 8 gündür devam eden şike soruşturması olduğunu dile getirerek sözlerine başlayan İlhan Cavcav, "Futbol Federasyonu'nun davetiyle, Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği toplantısını yaptık. Ana konu 8 günlük gelişmelerdir. TFF başkanı ve yöneticileriyle konuyu paylaştık. Tüm kulüp başkanları ve yöneticiler de görüşlerini bildirdi. Türk sporunun en değerli markası olan futbolun değerini korumak için tek ses tek yürek durumundayız Tüm gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Kulüplerin başkanları olarak tek ses, tek yürek halindeyiz. Herkes ortak mutabakat ve yüzde yüz beraberlik içindedir. Gelişmelerle ilgili son kararı federasyonumuz verecektir. Bundan sonra da görüş alışverişi olacaktır" dedi. 
YARGISIZ İNFAZI KABUL ETMEMİZ MÜMKÜN DEĞİLDİR
Basına da yüklenen İlhan Cavcav, "Kulüplere karşı, bazı basın yayın organları tarafından yapılan yargısız infazı kabul etmek mümkün değildir. TFF gerekli açıklamayı yapacak. Ben de bu açıklamayı Kulüpler Birliği adına yaptım" diye sözlerini bitirdi.
Editör: Haber Merkezi