Masa Tenisi 2021 Terfi yarışmalarında Bandırma’yı temsil eden Bandırma Masa Tenisi Spor Kulübü, erkekler kategorisinde 1’inciliğe uzanarak 3. Lig’de yarışmaya hak kazandı.

Bandırma’ya dönen ekip kupayla beraber Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’u ziyaret etti. Ziyarette Kulüp Başkanı Ercan Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri Ümit Babacan, Alper Öğün, Kaan Erdek ve Kulüp Sporcusu Enes Aksoy yer aldı.

Başkan Tolga Tosun’a turnuva ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan Kulüp Başkanı Ercan Yıldırım, “Turnuvada milli takımdan ve yurt dışından oyuncular da dahil toplam 59 takım yer aldı. Lige çıkma terfisi olduğu için seviyesi yüksek bir turnuva oldu. Biz 2 Süper Lig oyuncusu transfer etmiştik. Faruk Yıldıran ve Samet Sülün ise kendi bünyemizden oyuncularımızdı. Finale kadar yenilgisiz gittik, hiç maç vermedik. Son müsabakaları Bursa ve Kayseri ile oynadık. Bursa’yı 11-3 ve 11-4 gibi mükemmel skorlarla geçtik. Kayseri’yi ise biraz zorlansak bile 3-2’lik skorla geçtik. Finalde Bandırma Onyedi Eylül Üniverstesi ve Kayseri ile 3’lü bir turnuva yaptık. Onları da geçtik. Bandırma’nın adını en iyi şekilde temsil ettik,” ifadesinde bulundu.

Takımın şampiyonluğunu gurur verici bir hediye olarak tanımlayan Başkan Tolga Tosun, ekibe teşekkür etti. Başkan Tolga Tosun, spora yönelik desteklerini sürdürmeye devam edeceklerini kaydederek, “Bandırma’da birçok amatör spor kulübü ve derneğimiz var. Bandırma Masa Tenisi Spor Kulübü yeni kurulmuş bir dernek ve biz de olabildiğince, elimizden geldiğince destekleyeceğiz. Masa tenisinin bizim gönlümüzde ayrı bir yeri var. Ben profesyonel olmasam da ilkokuldan beri masa tenisi oynarım. İnşallah bahsetmiş olduğumuz projeleri de gerçekleştirebilirsek, size verecek olduğumuz yer de de masa tenisini hep birlikte oynarız,” diye konuştu.

Başkan Av. Tolga Tosun, “İnsanlar pandemiden dolayı spora daha çok yöneldiler, kendilerine daha çok vakit ayırmak istiyorlar,” ifadeleriyle sözlerine devam ederek, “Masa tenisi özellikle çocuklarda gelişimin artması açısından en yararlı spor dallarından biri. İnşallah el birliğiyle Bandırma’da bu sporumuzu geliştirir ve büyütürüz. Biz de her zaman size destek olacağız,” dedi.

Başkan Av. Tolga Tosun ve Bandırma Masa Tenisi Spor Kulübü ekibi, ziyaretin sonunda kupa ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Editör: Haber Merkezi