İtalya'da forma giyen milli voleybolcu Ebrar Karakurt, özel hayatıyla magazin gündeminde sık sık yer alıyor. Pasör çaprazı olarak oynayan Karakurt, Mayıs 2021 tarihinde İtalya Kadınlar Voleybol Ligi takımlarından Igor Gorgonzola Novara'ya transfer oldu ve 2 yıllık sözleşme imzaladı. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Balıkesirli yıldızı Ebrar Karakurt, Kadıköy'de alkollü bir şahsın sözlü tacizine uğrayınca çılgına döndü.

İşte olayın perde arkası...

EBRAR KARAKURT'U
ÇİLEDEN ÇIKARAN OLAY

Mayıs 2021'de İtalya Kadınlar Voleybol Ligi takımlarından Igor Gorgonzola Novara'ya transfer oldu ve 2 yıllık sözleşme imzaladı. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Ebrar Karakurt, geçtiğimiz gün İstanbul Kadıköy'de gittiği bir mekanda alkollü bir adam ile birbirine girdi. 
 

ÇİRKİN SÖZLER
Lavabosunu kullanmak için bir mekana giren yıldız voleybolcu Karakurt'a çıkışta sözlü tacizde bulunan şahıs, "Fenerbahçe düşmanlarının Kadıköy'de yeri yok!" diyerek bağırdı. Bu sözler sonrası sinirden çılgına dönen Karakurt, alkollü adamın üzerine yürüdü.
 

"NE DİYORSUN LAN SEN!"
Cumartesi gecesi arkadaşlarıyla Kadıköy'de eğlenmeye çıkan Karakurt, lavabosunu kullanmak için girdiği bir mekanın çıkışında alkollü bir adamın hedefi oldu. Adamın üzerine yürüyen ve "Ne diyorsun lan sen!" diye bağıran Karakurt'u arkadaşları güçlükle sakinleştirdi.
Yıldız voleybolcu daha sonra arkadaşları ile beraber olay yerinden ayrıldı. 

Editör: Haber Merkezi