BALIKESİRSPOR Kulübü Mustafa Bahçeci ve yönetim kurulundan bazı üyelerle birlikte, "Anadolu Beyi" Rona Yırcalı'yı ziyaret etti. Yırcalı Holdingin patronu Rona Yırcalı, Balıkesirspor yönetimini ofisinde kabul ederek bir süre görüştü. 

Buluşmayla ilgili kırmızı-beyazlı kulüpten sadece "Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyaretin ardından sayın Yırcalı'ya isminin yazılı olduğu 10 numaralı Balıkesirspor Baltok forması hediye edildi." detayı paylaşıldı. 

BAHÇECİ, BALIKESİR'İ BİRLEŞTİRDİ

Bahçeci, daha önce de kentteki sivil toplum kuruluşları yanında önde gelen iş adamlarını tek tek ziyaret ederek Balıkesirspor'u yeniden kentin ortak değer ve gündemine dönüştürme yolunda çok büyük mesafe kaydetmişti. 

YIRCALI BALKES'TEN UZAK DURUYORDU
Balıkesirspor 'un  kurucularından biri olan ve 1969 ila 1972 yılları arasında başkanlığını yapan babası merhum A. Sırrı Yırcalı'nın vasiyeti üzerine uzun yıllardır kırmızı-beyazlı kulübe 'uzak' duran bir isimdi Rona Yırcalı.


5 MİLYON LİRA BAĞIŞLADI

Ünlü işadamı Yırcalı, görevinden istifa eden A. Edip Uğur'un Büyükşehir Belediye başkanlığı döneminde Balıkesirspor Kulübü'ne 5 milyon lira bağış yapmıştı.

BAL-KES SEVGİSİNİ AŞILADI

Yırcalı, kırmızı-beyazlı kulübün yeni başkanı Mustafa Bahçeci'nin yönetimine de, Onur Kurulu Asil Üyesi olarak girmeyi kabul etmişti. 

Başkan Bahçeci, son ziyaretiyle de Balıkesirspor sevgisini yeniden aşıladığı ünlü işadamı Rona Yırcalı'yı kırmızı-beyazlı caimaya kazandırdı.


 

Editör: Haber Merkezi