TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor, uzun süren çabaların ardından alacaklı oyuncu ve diğer kişilerle uzlaşma sağlayıp, transfer tahtasını işleme açmayı başardı.

TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’nda (UÇK) çözüm bekleyen 26 dosyada da mutabakat sağladı. Kırmızı-beyazlı ekibin eski oyuncularının yanı sıra mevcut kadroda yer alan isimlerin de yer aldığı listeyi ikna etmeyi başaran Balıkesirspor, şimdi yeni transferlerle kadrosunu güçlendirmek istiyor.

Alacaklı oyuncular ve yetkilileriyle son pürüzleri gidermek için yönetici arkadaşlarıyla birlikte Adana’da bulunan Balıkesirspor Başkanı Ümit Arslan, “Çabalarımız sonuç verdi. UÇK dosyalarında ismi geçen herkesle anlaşma sağladık ve şu an itibariyle transfer tahtamız işleme açıldı. Akşam uçağıyla Balıkesir’e dönüp, yeni transferlerimize odaklanacağız. Camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Diğer taraftan, 5 Ekim Pazartesi sona erecek Yaz Transfer Dönemi’nin son gününde yeni transferlerine lisans çıkarmak zorunda olan Balıkesirspor’un birçoğu daha önce kırmızı-beyazlı formayı giymiş tecrübeli oyuncular ile anlaşma sağladığı öğrenildi.

Balıkesirspor’un eski oyuncuları Cumali Bişi, Eray Ataseven, Uğur Aygören ve Doğa İşeri’nin yeniden kırmızı-beyazlı formayı giymeye hazırlandığı iddia edildi.

TARAFTARDAN İLGİNÇ TESPİT

Bu arada Balıkesirspor taraftar gruplarından transfer tahtasının açılmasına değişik tepkiler geldi. Kimi şampiyonluk türküleri çığırmaya başlarken, kimi de uyarıda bulundu.


Hasan Memiş'in bu gönderisindeki tespitleri ilgi topladı.

Editör: Haber Merkezi