BALIKESİRSPOR Kulübü kırmızı-beyazlı takımda 10 maç forma giydikten sonra sakatlanıp ülkesine dönen Portekizli oyuncunun yol açtığı hasardan kurtulmak Nuno için servet ödedi. 

Zamanında 240-250 bin avroya kapatılabilecek dosya, son 5 yıldaki yönetimlerin vurdum duymazlığı yüzünden 1 milyon avronun üzerinde bir rakam ödenerek kapatıldı.

Bu parayı bulmak için inanılmaz güçlüklerle karşı karşıya kalındı. Kulüp yeni başkanı Kadir Dağlı, TFF'den gelecek para yetersiz kalınca kapı kapı dolaştı.

Eksik kalan rakamı tamamlamak amacıyla da kırmızı-beyazlı takımın Hırvat file bekçisi  Andrija Vuković'in kapısını çaldı.

Vukoviç, başkanın istediği 70 bin avroyu bankaya talimat verip Balıkesirspor Kulübü'nün hesabına aktarılmasını sağladı. Başkan Dağlı da FIFA'daki dosya için gereken parayı yatırdı ve Balıkesirspor 2. lige düşürülme riskinden kurtuldu.
Hırvat oyuncunun kulübe verdiği borç para kısa sürede duyuldu.  Sosyal medyada ilginç diyaloğların yaşandığı paylaşımlara neden oldu. "Kulüp başkanı futbolcusundan borç para alır mı?" tartışmaları yapılsa da genelde memnuniyetle karşılandı. Taraftarların çoğunluğu Vukoviç ile Dağlı'ya teşekkür etti. 

VUKOVIC BAŞKAN
BAL-KES ŞAMPİYON

Tribün liderlerinden Nurettin Poyraz, Hırvat kaleciye teşekkür edip şu paylaşımı yaptı:

"Balıkesirspor'un zor şartlarda ödenen paranın baş kahramanı kim olduğunu biliyor muydunuz? 
Ne kulübümüzün ne yönetimimizin ne de bankadan gelen kredimizin bu dosyayı kapatmaya yetmiyordu. 
Hatta bu dosya ödenemeyecekti. Son dakika kalecimiz canımız Vukovic, 70 bin Euro Balıkesırspor hesabına aktararak bizi ipten aldı. Vukovic başkan Bal-Kes şampiyon." 

BAŞKAN DAĞLI TEŞEKKÜR ETTİ

Kırmızı-Beyazlı kulübün başkanı Kadir Dağlı, borç para aldıklarını doğruladığı Hırvat kaleci Vukoviç'e teşekkür etti. 

Dağlı; "Nuno dosyasına ödeme yaparken 455 bin lirasını da bizim kalecimiz destek oldu. Sağ olsun bize destek oldu ama biz bu yardımı almak için kendisine müracaat ettiğimizde kendisi bizi sevdiği için bunu yaptığını söyledi..  Ben Vukovic’e verdiği paradan dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

SÖZLEŞMESİ UZATILDI

Hırvat file bekçici Vukovic, Balıkesrispor'a Süper Ligden düştüğümüz sezonun 2. yarısında transfer edilmişti.

Sözleşmesi 31 Mayıs 2019'da sona eren 36 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi geçtiğimiz aylarda 2021 yılına kadar uzatılmıştı.

Vukovic, kırmızı-beyazlı kulüpten 1. lig standartlarının üzerinde para kazanıyor!


 

Editör: Haber Merkezi