Yaşadığı kulüp tarihinin en kötü sezonunu tamamladan küme düşmesi kesinleşen Balıkesirspor'un tarihindeki en genç başkanı Başkanı Özgür Yılmaz, yeniden aday olacağı Mayıs ayındaki kongrede listesine alacağı isimlerden 5'ini kamuoyu ile paylaştı. 

Balıkesirspor Kulübü'nü iyice sahiplendiği gözlenen Yılmaz, küme düşmenin kaldırılabileceğine dair görüşlerini tekrarlayıp, "hepsinde değişik algı" diyerek kent yönetimine de göndermede bulundu.

Başarısız geçen sezondaki faturayı kent yönetiminin ilgisizliğine de kesen Yılmaz, "Kimsesiz, sahip çıkılmayan tek yönetim ve başkan mücadele veriyor. Hepsinde değişik algı. Biz bu memleketin çocuğuyuz.  Yerli ve milliyiz. Yerli ve milli olanlarla yola devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

ÜMİT ARSLAN SÜPRİZİ!

Bu arada, geçen dönem 1 sezon zar/zor yürüttüğü görevi bıraktığında adeta bayram yapan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın "devam et, destek verelim" sözüne karşılık, "5 değil, 15 milyon lira destek verseniz de yokum" diyen Ümit Arslan'ın yeniden aday olacağı yönündeki ifadeler ise enteresan bulundu.

Balıkesirspor Tesisleri’ndeki toplantısında gündeme dair konuları değerlendiren Yılmaz,  taraftarlara yönelik hareketiyle tehki toplayan Giray Bulak'la yolları ayırdıklarını bildirdi. 24 Mayıs’taki Olağan Genel Kurul çalışmalarının sürdüğünü açıklayan Yılmaz, “Milli Boksör Ali Eren Demirezen, eski futbolcumuz Onur Özörmenoğlu, Ahmet Çakmak, Bülent Ceylan ve Yılmaz Çiçek, yeni dönem yönetimimde yar alacak. Listemde yer alacak diğer yönetici isimlerini haftaya açıklayacağım” dedi.

GİRAY BULAK'A TEŞEKKÜR ETTİ

Özgür Yılmaz, hemen her maçını kaybeden Teknik Direktör Giray Bulak ile yollarını ayırdıklarını belirterek, "Sağ olsun, Giray hocamız da anlayışla karşıladı. Biz geldiğimizden beri gençlerin oynatılmasını istiyorduk, ama bu konuda hocamızdan bize bir talep gelmedi. Kendisiyle 1.5 yıllık sözleşme imzalamıştık. 1 yıllık alacağı doğacaktı ama kendisi bu alacağından vazgeçmiştir. Dün itibariyle kendisiyle olan tüm hesabımızı kapattık. Alacağı da yoktur, önümüzdeki sezonla alakalı borcumuz da yoktur. Anlaşmalı bir şekilde yollarımızı ayırdık. Kendisini seviyoruz, sayıyoruz. Bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

YENİ HOCA ALTYAPIDAN

Takımı, sezon sonuna kadar Altyapı Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Alaettin Hikmet Işık’ın çalıştırmasına karar verdiğini anlatan Yılmaz, ‘’Hikmet hocamız, hem akademisyen hem de bilgili bir hocamız. Biz onun bilgisinden faydalanmak için, altyapımıza bir düzen getirmek için hocamızla anlaşmıştık ama hem ligin sonuna geldiğimiz için hem de kulübümüzü daha fazla borca sokmamak için Pro Lisanslı, akademisyen ve bilgili olan Hikmet hocamızla sezonu tamamlayalım istedik. Önümüzdeki sezon için teknik direktör çalışmalarımız var, henüz bir karar yok’’ dedi.

Editör: Haber Merkezi