Tatil yapmak için arayış içerisine giren insanlar gerek otel fiyatlarını öğrenebilmek gerekse hizmetler hakkında bilgi sahibi olabilmek için seyahat acentesi veya otel rezervasyon sitelerini seçmektedir. Onlarca farklı fiyat ve kalitede otel seçeneği sunan bu web sitelerinde, birçok avantaj elde edebilirsiniz.

Genellikle yılda bir veya iki defa yapılmaya çalışılan tatil organizasyonları ile insanlar yılın yorgunluğunu ve stresini atabiliyor. Bunun için otel arayışına giren tatilciler, arzu ettikleri bölgelerde bulunan oteller arasında fiyat ve kalite bilgisi almak istemektedir.

Günümüzde seyahat acentesi veya otel rezervasyon siteleri üzerinden yapılabilen bu işlem ile otellerin fiyatları ve sizlere sundukları imkânlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu siteler arasında yer alan Balnet, sizlere www.balnet.net adresi üzerinden hizmet vermektedir. Müşteri memnuniyetine dayalı çalışma prensibi ayrıca detaylı otel bilgileri sağlayan bu web sitesi, Türkiye'nin en güvenilir tatil siteleri arasında yer almaktadır.

Balnet Nasıl Çalışıyor ?

Oteller hem Telefon ile, hemde ( otellerin tercihini göre) Online otel rezervasyonu yaptırabileceğiniz bir tatil platformu.  Herhangi bir aracılık hizmeti almadan her durumda otel ile diyalog kurmaya olanak sağlıyor, Tüm işlemler otelin sorumluluğunda olduğu bir platform.  Otel ve müşterisi arasında oluşan hizmette müşteriden ve otelden komisyon almıyor

Telefon ile Otelden Rezervasyon

Doğrudan otel ve pansiyonlara telefonla ulaşabileceğiniz bir Otel Rezervasyon sitesi. Oteller ya da Pansiyonlar listesinden tıkladığınız otel detayında görünen telefon, balnet tarafından otel telefonuna yönlendirilen bir telefon. 

Online Rezervasyon

Web sitesinde görünen oda fiyatları, otellerin belirledikleri ve yayınladıkları fiyatlardır. Rezervasyon talebiniz onaylandıktan sonra Banka havalesi doğrudan otel hesabına ödeme yapabilirsiniz. Balnet hiçbir aşamada sizden tahsilat yapmaz

Herhangi bir ön ödeme yapmadan tatil kaydı yapabileceğiniz sitede, erken rezervasyon imkanlarından faydalanabilir, rezervasyonlarınızı kredi kartı olmadan yapabilir ayrıca hiçbir şekilde bir ücret ödemesi yapmadan iptal işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Her geçen gün kendini biraz daha geliştiren ve portföy sayısını arttıran Balnet aracılığı ile arzu ettiğiniz tatil imkânını elde edebilirsiniz.

Doğrudan otellere rezervasyon imkânı sunan ayrıca sadece tesiste ödeme yapmanızı sağlayan Balnet, daha güvenli rezervasyon işlemleri ile kullanıcılarını mutlu etmektedir. Balnet tatil sitesini, facebook, twitter, youtube, instagram, pinterest, linkedin ve whatsapp sosyal medya hesapları üzerinden takip edebilir, kampanya ve duyurulardan anında haberdar olabilirsiniz.

Balnet Otel Rezervasyon 

Otel aktiviteleri veya sunulan hizmetler kapsamında detaylı bilgiler sunan Balnet, belli sürelerde gerçekleştirdiği kampanyalar ile uygun fiyatlar üzerinden tatil yapmanıza olanak sağlamaktadır. 1999 yılından bu yana turizm alanında yer alan firma, sizlere 10 binden fazla işletme kapasitesi ile hizmet vermektedir.

Müşterilerine 7 gün 24 saat canlı destek hizmeti sunan ve çağrı merkezleri ile sorunlarınızı çözmeye yardımcı olan Balnet, arzu ettiğiniz tatil bölgelerindeki temaya uygun otel listelemesi ile de ön plana çıkmaktadır. 2022 yılı itibariyle 8.000'den fazla müşteri yorumuna yer veren web sitesinde, bu yorumlar üzerinden kalacağınız yerleri inceleyebilir ve bir ön bilgi sahibi olabilirsiniz.

Otel Yorumları

Tatil keyfine balnet ile ulaşmış 60 binden fazla üye,15 binden fazla otel yorumları yazarak site ziyaretçileri ile deneyimlerini paylaşmaktadır. Otel şikayet platformu olarak da hizmet veren Balnet ‘e sizde bir yorum yazabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi