Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılışı gerçekleştirilen Togg Gemlik Kampüsü, yerli ve yabancı davetlileri ağırlarken Balıkesir'den de çok sayıda isim tarihi gündeki heyecan ve gurura ortak oldu.

ETKİLİ ve GÜZEL
Dünyanın hayranlıkla izlediği açılışa Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula da katıldı.   Müthiş heyecan yaşayan ve Togg ile poz veren Kula,  "Ben aracı beğenmedim diyen birini görmedim. Çizgisiyle son derece etkili, son derece güzel bir araç, ülkemiz ve dünya piyasasında da çok ciddi yer alacağına inanıyorum.Hayırlı olsun." dedi. Kula ile birlikte aynı heyecanı yaşayan isimler arasında Ticaret Borsası Başkanı Ersin Erdoğmuş, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş da yer aldı. 

MİLLİ TEKNOLOJİ
Kula, törenin gerçekleştiği fuaye alanında sergilenen milli otomobil önünde çektirdiği anı fotoğraflarını; Türkiye’nin ilk yerli otomobili TOGG, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. Yılında banttan indi. Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği’nin öncülüğünde Mart 2023’de satışa çıkacak olan Türkiye’nin otomobilinin Gemlik Kampüsü açılış törenine katılım sağladım. #MilliTeknolojiHamlesi" notuyla paylaştı. 

FAVORİ RENGİNİ AÇIKLADI

Türkiye'nin akıllı otomobili Togg, Türkiye'nin güzelliklerinden ilham alan renkleriyle de gündem olurken BTO Başkanı Rahmi Kula, "Anadolu", "Gemlik", "Oltu", "Kula", "Kapadokya" ve "Pamukkale" isimlerini alan modeller arasından soyadını taşıyanını seçti. 

Başkan Kula, favori rengini taşıyan Togg'u sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Editör: Haber Merkezi