İLK SİPARİŞİ VEREN
BALIKESİR OLMUŞTU

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açılışını yaptığı Gemlik'teki fabrikada banttan indi. 

Heyecan ve gurura ortak olan isimler arasında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da yer aldı. Yılmaz, TOGG için ilk siparişi veren Büyükşehir Belediyesi olmuştu. 

HEYECANLIYIZ

Cumhuriyetin 99. yılının kutlandığı günde banttan inen Türkiye'nin otomobilini inceleyen Yılmaz, ülkenin kalbinin attığı tören alanındaki fotoğrafları, "Üretimin, kalkınmanın, teknolojinin yüzyılı. Bu yüzyıl, Türkiye Yüzyılı! #HeyeCanlı'yız, başlıyoruz." notuyla paylaştı. 

BALIKESİR'DE MAKAM
ARAÇLARI TOGG OLACAK

"Türkiye’nin otomobili hayırlı olsun.” diyen Başkan Yücel Yılmaz, yerli otomobilin ilk sipariş talebinde bulunan kurumlar arasında yer almaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını tekrarladı. 

Yılmaz'a, başkan vakili Yasin Sağay eşlik etti.

MAKAM ARACI TOGG OLACAK
Yerli otomobilin seri üretimine geçilmesiyle birlikte tercihlerini yerli ve milli olandan yana kullanacaklarını ifade eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz "Dünya ekonomisinde söz sahibi olmak, var olmak için bizler de yerli ve milli otomobilimizi tercih edeceğiz. Bu otomobilden kazanılan her kuruş Türkiye'nin kazancıdır. Hizmet araçlarımızı yerli otomobil ile değiştirerek bu alanda öncü olmayı ve yerli üretimi desteklemeyi hedefliyoruz." ifadesini kullandı.

TERCİHİMİZ YERLİ VE MİLLİ OLANDAN YANA


Başkan Yılmaz,  60 yıllık hayalin gerçeğe dönüşmesiyle büyük bir gurur yaşadıklarını belirterek "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere projede emeği geçen, görev alarak bizlere bu gururu yaşatan herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi