Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir heyeti, Umre ibadetini yerine getirerek şehre dönen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
MHP’den Umre Tebriği
Ziyarete, MHP Balıkesir Milletvekili ve MKYK Üyesi Ekrem Gökay Yüksel ile MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç katıldı. Oldukça sıcak ve samimi bir atmosferde geçtiği öğrenilen görüşmede, Başkan Akın’ın Umre ibadeti tebrik edilirken, Balıkesir’in geleceğine dair kısa süreli bir sohbet de gerçekleştirildi.
"Nazik Misafirperverliğe Teşekkür"
Ziyaret sonrasında sosyal medya hesabından fotoğraflı bir paylaşım yapan MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, görüşmeden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Tunç, paylaşımında; "Nazik misafirperverlikleri dolayısıyla kendilerine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
Akın da, Bahçeli'yi Ziyaret Etmişti
Bilindiği üzere başkan Ahmet Akın da bir süre önce MHP Genel Merkezi'ni ziyaret ederek Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli ile bir süre görüşmüştü.
Ortak Payda Balıkesir
Siyasi kulislerde "yumuşama dönemi" olarak nitelendirilen bu buluşma, Başkan Ahmet Akın’ın seçim döneminde sıkça vurguladığı "parti ayrımı gözetmeksizin herkesin başkanı olma" vizyonuyla örtüştü. Başkan Akın’ın kapısının tüm siyasi partilere ve vatandaşlara açık olması, şehrin huzur ve istişare kültürü adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.



