Balıkesir'de sahte altın satıcıları yakalandı.
Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Görevlilerince Kuyumculara Sahte Altın Satmak Suretiyle Dolandırıcılık Yapan Şahıslara Operasyonda Olaya Karıştığı Belirlenen 3 Şahıs Yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği Ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesi E.A. ve S.Ş isimli şahıslar 34…. Plaka sayılı araç ile ilimizi terk ettikleri anda yakalanmışlar, haklarında adli işlem yapılmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilmiştir.
Yakalanan şahıslardan ve araçta toplam da 23 adet sahte bilezik ve bileziklerin satışından elde edilen 10.390 TL para ele geçirilmiş, 3 şahıs Adli Makamlara sevk edilmiştir.
Yapılan araştırmalarda yakalanan şüphelilerin Türkiye genelinde birçok ilde de sahte altın bozdurdukları, bu yöntemle haksız kazanç elde ettikleri anlaşılmıştır.